Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizde seni adam sandık be başkan. her söylediğin yalan çıkıyor maşallah. antebin yüzkarası oldun bundan sonra. bu kadar oynaklığa gerek yok çıkın ne var yok doğruyu konuşun, bu taraftar kimseden korkmaz, işin içerisinde siyasiler varsa onuda açıklayın, eğer siyasi bir baskı varsa biz her şartta dururuz arkanızda

Küfüre elbet karsiyiz. ama artik sabir kalmamistir. Bu arkadasimizi banlayacak mod ne yapmak nereye varmak istemektedir?

Albayrak ın arkasından birşeyler çevriliyor. Bu resmi siteden yayınlanan bildiri ile açığa çıktı. Uçaktan inmeden Albayrak ın tersine yapılan bildiri bunu ele verdi. Bundan sonraki süreçte A. Albayrak 2 forvet transferi yapacak. Ve istifa edecek. (Fatih Terim verilen sözden ötürü) Tabii bu bir duyum değil kendimce durum değerlendirilmesi.

Olabilir Albayrak’ı sevmem ama yalan söyleyecek biri olduğunu düşünmüyorum dün baya üzgün gibiydi bizim cengiz sinsi adam Albayrak’ı maşa yaptı kullandı

Sen en büyük rakibinin en zor sezonunda yardımına yetişir gibi elinde ki en iyi stoper yok pahasına gönderiyorsun. Sadık ile bu işin olmayacağı belli. Şimdi Serdar ı bedavaya alarak en büyük iyiliği yapıyorsun. Bu ihanet değilde nedir.

apo'nun ve baskanin küfürlerimi okuyacaklarini bilsem ben de %100 küfür ederdim.

Burada yönetime sorulması gereken tek soru şu olmalı,Sadece Alan mı var dünya üzerinde forvet olarak galatasaraya gelebilecek ? Scout transferi neden düşünülmedi? Bir kaç kişi otursak en az 5 aday buluruz genç potansiyelli..İnsan ister istemez neden Alan yine mi komisyon diyesi geliyor

galatasaray_407.jpg

Biz serdarı beleşe niye veriyoz ha. Fb ozanı bırskıyomu, bjk tolgayı töreyi veriyomu sana bedava. Üstelik serdar bu ların hepsinden daha değerli futbolcu. Bu kulübe bi haller oldu. Akıllara ziyan bir yönetim var.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen menajere neden yetki veriyorusun git alan transferini yap diye türkiyede bir kişi var yetki verilecek oda ahmet bulut hiç sevmem ama adamın bağlantıları muazzam çalışacaksan bu adamla çalış ne olduğu belli olmayan adamlarla iş yapıyorlar.

Burada yönetime sorulması gereken tek soru şu olmalı,Sadece Alan mı var dünya üzerinde forvet olarak galatasaraya gelebilecek ? Scout transferi neden düşünülmedi? Bir kaç kişi otursak en az 5 aday buluruz genç potansiyelli..İnsan ister istemez neden Alan yine mi komisyon diyesi geliyor
Bemce fatih hoca alan ve tettehte çok ısrarcı oldu. Mutlaka alınmalarını istedi. Bunlarda hocaya söz verdi, alacaz defiler. Lakin olmayınca sinirler gerildi.B planı diye bişey yoktu zaten.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt