Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar'ın ilk acıklaması ne olur acaba
Jailson'un arkasından yapıstıgım gibi onu kenara savurdum ki başına bisey gelmesin. Bilirsiniz dogustan fenerliyimdir.

serdar aziz beni büyük hayal kirikligina ugratti.

bakalim fb'de hic mac kaciracak mi?

Yönetim derhal açıklama yapması gerekiyor. Yaz döneminden bu döneme kadar olan süreç çok anlamsız ve saçma. Bu olayların arkasında siyasi güç varsa(bence var) yönetimin gs taraftarını bilgilendirmesi gerekiyor.

Diego Tardelli (33) boşta.. geçen sezon 29 maç 20 gol 10 asist..
Hugo Vieira (30) boşta.. geçen sezon 44 maç 21 gol 5 asist..
kap gel yarım sezonluk..

"kap gel" dedim ama inanmadım tabii..

Küfür etmek hem de o bizim için mukaddes formayı giyen birine bu büyük taraftarımıza hiç yakışmaz. Bu olay da Serdar Aziz in veya Erenin hiç kusuru yok.Onlara büyük hocamızın takdiri ile kulüp bulmaları istendi. Onlar profesyonel oyuncu ve mesleği bu. Onları yok pahasına satanların beceriksizliğini bu oyunculara atmamalıyoz bence. En büyük rakibinizi bir daha böyle yakalayamazsınız.Onların başarısızlığını elbette başarı olarak nitelendirmemek gerek. Ama çok önemli bir dönemde rakibinin zayıf olduğu bir sezonda sadece 1 veya 2 forvet transferi ile çok rahat şampiyonluğu kazanacağın bir sezonda bunu beceremeyen hocasını ve taraftarını zor duruma düşüren bir yönetimin suçunun Eren ve Serdar dan çıkarılmaması gerek.

Serdar'ı çok büyütüyorsunuz.3 maç var 2 maç yok.Sürekli bir yerlerinden sakatlanıyor.Gitsin şikecilerde oynasın kendi bilir.

Transfer yapamayan yönetim yetmiyormuş gibi bide Serdar’ı bedava şikecilere veriyor ulan siz bizi deli mi etmek istiyorsunuz...

Türkiye’nin en iyi stoperini bir tek hediye paketine koymadığımız kaldı...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt