Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftar tepkide çok geç kaldı bu saatten sonra tepki koysa yönetim gitse n'olacak olan oldu biten bitti.
Taraftar bu dingillere bi fırsat daha verdi.. Transfer dönemi başlayınca Falcao, alan, Pato gibi isimlerle oyalayarak buraya kadar getirdi. Şimdide gidip panik transferi yapacaklar. (oda şüpheli)

O alacaklari rakam dogruysa, adam nerdeyse 1 senedir maas almiyor olmuyormu?

Bizimkiler transfer beceremiyor, ama bari maaslari falan ödüyor ve borc yapmiyorlar diye koruyorduk zamaninda bunlari.

Simdi hem maas ödemedikleri ortaya cikiyor, ve transfer gelirlerin yarisini bu yüzünden transferlere bile harcamayacaklari basidan belli plan oldugu ortaya cikti resmen

Ben haçan buradan çin klubune tesekkur ediyrum,havaalanina tesekkur ediyrum,otele tesekkur ediyrum,nusrette kafes yesik yumusaktı tesekkur ediyrum sizede tesekkur ediyrum iyi gunler

Bi resim vardı dün gece gördüm store çalışanı biri bu gün kesin kap gelecek diyordu

Malesef bu saatten sonra transfer olmaz olsada eren derdiyok seviyesinde olur. Transfer yapacak olsalar çoktan yaparlardı amaç belli akbilsporu şampiyon yapmak. O yüzden beklentileri düşük tutun.

Yönetim bitmiştir artık! Yalan dolan beceriksizlik.. Saygı falan yok. Her türlü küfrü sonuna kadar hak ediyorlar..

Şimdiye kadar yönetim sıçıp sıvamıştı, Fatih Terim de Serdar Aziz ile tüy dikti.

Benim Korkum kala kala Love a kalıp almaları. Ya alsınlar birini yada çekip gitsinler de 1 hafta var 2 adam alalım

Profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri bizi bitirdi yapçek bir şey yok

Alanın da a.... satanın da...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstifaaaaaa ulan istifaaaaa defolun gidin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt