Tolga Çetin
Sarı Üye
- 21 Ağustos 2009
- 588
- 108
- 1.483
Hugo Viera gelsin boştaymış. Rahat 10 gol atar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sivas kaptıHugo Viera gelsin boştaymış. Rahat 10 gol atar.
Hugo Viera gelsin boştaymış. Rahat 10 gol atar.
yapılmış en dogru yorum.ucundan kıyısından hala terime laf etmeye calısmak saçmalıkBu is yonetimlik terimle ne alakasi var. tolgay kadro disi bedavaya bize ya da fenere verdi mi bjk? 6m euro istiyor kaliyor adam en kotu parasini verip alt takimda curumesi lazimdi serdarin da adamlari kumede tutmak icin basaksehiri de sampiyon yapmak icin herseyi yapti yonetim aferin.bizim salaklar da maasindan kurtulmaya calisiyor iste
serdar ile sözlesme feshedildi KAP'i olmasin...Farklı bir forumda bugün için KAP geleceği söyleniyormuş. Ancak tabi ki gaz almak için gaz çıkarmak için mi bilinmez. Tehteh ile ilgili sanırsam. Bunlar şimdi bütün klübü satarlar Spartag'a. Eyvah ki eyvah...
Önemli bir duyum aldım beyler, açıklasam mı diye çok da düşündüm.
Her an her şey olabilirmiş.Kaynağım öyle dedi.
belhanda satıldı ya da feghouli yoksa maicon muÖnemli bir duyum aldım beyler, açıklasam mı diye çok da düşündüm.
Her an her şey olabilirmiş.Kaynağım öyle dedi.
al benden o kadar.serdarın mor çatısı fener olmuşSerdar icin konusup durmayin s.gitsin diyin bitsin
Agladiginiz adam serdarsa vay halimize
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok yok direkt forvetle ilgili dendi. Ama tabi belirttiğim gibi öylesine de olabilir. Bu gamsızlardan herşey beklenir.serdar ile sözlesme feshedildi KAP'i olmasin...