Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
szalai haberi doğruysa çok mutlu oldum kimseyi almasın bu ....lar. Ali yavuz oynasın 4-5 olalım ama bu kulübün parasını kimse yatarak yemesin.

alacagı olsa bile ilk fırsatta fenerin kapısına giden adamdan hayır gelmez.arabistandan ya da ispanyadan bi kulüp bulsalardı menajeriyle getirseydi parayı,defolup gitseydi

Bu is yonetimlik terimle ne alakasi var. tolgay kadro disi bedavaya bize ya da fenere verdi mi bjk? 6m euro istiyor kaliyor adam en kotu parasini verip alt takimda curumesi lazimdi serdarin da adamlari kumede tutmak icin basaksehiri de sampiyon yapmak icin herseyi yapti yonetim aferin.bizim salaklar da maasindan kurtulmaya calisiyor iste

Farklı bir forumda bugün için KAP geleceği söyleniyormuş. Ancak tabi ki gaz almak için gaz çıkarmak için mi bilinmez. Tehteh ile ilgili sanırsam. Bunlar şimdi bütün klübü satarlar Spartag'a. Eyvah ki eyvah...

Bu is yonetimlik terimle ne alakasi var. tolgay kadro disi bedavaya bize ya da fenere verdi mi bjk? 6m euro istiyor kaliyor adam en kotu parasini verip alt takimda curumesi lazimdi serdarin da adamlari kumede tutmak icin basaksehiri de sampiyon yapmak icin herseyi yapti yonetim aferin.bizim salaklar da maasindan kurtulmaya calisiyor iste
yapılmış en dogru yorum.ucundan kıyısından hala terime laf etmeye calısmak saçmalık

alan ve pato gelse de bu yönetim gitmeli,şampiyon olsakta bu yönetim gitmeli.net.

@Semih Demirci

Yok yok direkt forvetle ilgili dendi. Ama tabi belirttiğim gibi öylesine de olabilir. Bu gamsızlardan herşey beklenir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Serdar icin konusup durmayin s.gitsin diyin bitsin

Agladiginiz adam serdarsa vay halimize

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş love gibi ölü bir herife bile Türkiye'de başka takıma gitmemesi için madde koyarak serbest bırakıyor. Biz elimizdeki para eden Gomis, Serdar gibi oyuncuları kötuleyip taraftar önüne atıp hain damgası vurup ederinden az fiyata elimizden çıkarıyoruz. Tamam satalım bu oyuncuları ama daha iyi paralar almak varken hiç uğruna elden çıkartmak çok saçma.

Yabancı sınırının tekrar geleceğinin konuşulduğu ortamda sen milli takım stoperinin alacaklarını ödemeyip fenere gönderirsen o koltukta oturamazsın. 2.4m ödememek için direk rakibini güçlendirmek nedir? Ulan bari yurt içinden bir takımla anlaşamaz maddesi koysaydınız,ne salak adamlarsınız siz.Borcumuz yoktur yalanı olayına hiç girmiyorum bile,forvet transferinde binlerce farklı yalan söylediler zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt