Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim aklima takilan baska bir konu daha var.

Bu Serdar haberleri ilk ciktiginda ua'cilar aciklama yapmisti Serdar'in arkasindayiz falan filan diye. Sonra hoca instagram dan Eren ve Serdar'in kadro disi kaldigini acikladi.

Simdi benim aklima takilan konu, ua bu olaydan sonra bir daha aciklama yapti mi Serdar ile ilgili veya fikirlerini hala savundular mi yoksa hoca Serdari kadro disi birakti diye Serdar'i onlar da aninda sildi mi.

A.A. ın yüz hali ve "Galatasaray transfer yapacaktır" cümlesi, FT ile aralarının ciddi anlamda bozulduğunu ve muhtemelen transfer görevinin başka birine verildiğinin gösteriyor bence.

Bütün sorunumuz bitti de tek sorun Serdar ile Terim olayı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

uA ne dert olmuş arkadaş size
sözde takmıyorlar birde :)

Bu Serdar haberleri ilk ciktiginda ua'cilar aciklama yapmisti Serdar'in arkasindayiz falan filan diye. Sonra hoca instagram dan Eren ve Serdar'in kadro disi kaldigini acikladi.

Simdi benim aklima takilan konu, ua bu olaydan sonra bir daha aciklama yapti mi Serdar ile ilgili veya fikirlerini hala savundular mi yoksa hoca Serdari kadro disi birakti diye Serdar'i onlar da aninda sildi mi.
anında satış

sence..............................

Diagne diyorsunuz ama tek başına yeterli olmaz yedek golcüde lazım

şubatta dönücem demiş,elimizde patladı mı yoksa sampiyon mu yapacak görecegiz

Valla bence şampiyonluğa etki etme ihtimali çok yüksek, çünkü şuan merkez orta saha en alternatifli mevki olarak görünse de selçuk ve donk gerçekten kötü oynuyorlar. Emrenin dönüşünden sonra hem hücum varyasyonları açısından hem de kadro derinliği açısından rahatlayacağımızı düşünüyorum. Önünde iyi bir forvetle Emre hem çok atar hem çok attırır. Kariyerinin son dönemindeki vagner love’ın bile oyun bilgisiyle açtığı alanlarla falan Emre’nin performansına ne kadar etki ettiğini gördük. Yeter ki o forvet alınsın.

Her zamanki gibi kancıkca bir sessizlige gomulup sucuklarina sarildilar.

Bence doğrusunu yaptılar .

öncelikle Serdar için o açıklamada maçlara bilerek çıkmadığını söyledikleri için yapmaz böyle birşey diye düşündüler

Fakat hocanın açıklamalarından sonra biliyorlarki Serdar suçlu o yüzden ses çıkarmadılar

Serdar icin konusup durmayin s.gitsin diyin bitsin

Agladiginiz adam serdarsa vay halimize

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
stoperi ahmet calik, semih kaya olan takimin serdar icin aglamasi gayet dogal.
gomis giderken de ayni yorumlari yapiyordunuz, yeri dolar, gomis de kim yea diyordunuz gorduk neler oldugunu.

Şu anki ruh halimi bu foto dışında hiçbirşey anlatamaz
1548328448946.webp

Şubat geç olur ya şimdi lazımdı bize. Artık seneye inşallah fayda sağlar. Çok severim kendisini gerçekten duruşu bile yeterdi. Hayırlısı artık.
şubata 1 hafta kaldı,şimdideyiz zaten.iyi durumdaysa oynayıp yine gol atar,asist yapar.ne seneyesi?saçma

stoperi ahmet calik, semih kaya olan takimin serdar icin aglamasi gayet dogal.
gomis giderken de ayni yorumlari yapiyordunuz, yeri dolar, gomis de kim yea diyordunuz gorduk neler oldugunu.

Yönetimin bişeyi becerememesi demek oyuncunun karaktersiz davranabileceği anlamına gelmez

Sence Nice Balotelli'den iyi bir forvet bulabilir mi tabiki de hayır

Ama neden bırakıyorlar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt