- 3 Haziran 2015
- 57.960
- 67.229
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anında satışBenim aklima takilan baska bir konu daha var.
Bu Serdar haberleri ilk ciktiginda ua'cilar aciklama yapmisti Serdar'in arkasindayiz falan filan diye. Sonra hoca instagram dan Eren ve Serdar'in kadro disi kaldigini acikladi.
Simdi benim aklima takilan konu, ua bu olaydan sonra bir daha aciklama yapti mi Serdar ile ilgili veya fikirlerini hala savundular mi yoksa hoca Serdari kadro disi birakti diye Serdar'i onlar da aninda sildi mi.
Şubat geç olur ya şimdi lazımdı bize. Artık seneye inşallah fayda sağlar. Çok severim kendisini gerçekten duruşu bile yeterdi. Hayırlısı artık.şubatta dönücem demiş,elimizde patladı mı yoksa sampiyon mu yapacak görecegiz
Benim aklima takilan baska bir konu daha var.
Bu Serdar haberleri ilk ciktiginda ua'cilar aciklama yapmisti Serdar'in arkasindayiz falan filan diye. Sonra hoca instagram dan Eren ve Serdar'in kadro disi kaldigini acikladi.
Simdi benim aklima takilan konu, ua bu olaydan sonra bir daha aciklama yapti mi Serdar ile ilgili veya fikirlerini hala savundular mi yoksa hoca Serdari kadro disi birakti diye Serdar'i onlar da aninda sildi mi.
şubatta dönücem demiş,elimizde patladı mı yoksa sampiyon mu yapacak görecegiz
Her zamanki gibi kancıkca bir sessizlige gomulup sucuklarina sarildilar.Benim aklima takilan baska bir konu daha var.
Benim aklima takilan baska bir konu daha var.
stoperi ahmet calik, semih kaya olan takimin serdar icin aglamasi gayet dogal.Serdar icin konusup durmayin s.gitsin diyin bitsin
Agladiginiz adam serdarsa vay halimize
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şubata 1 hafta kaldı,şimdideyiz zaten.iyi durumdaysa oynayıp yine gol atar,asist yapar.ne seneyesi?saçmaŞubat geç olur ya şimdi lazımdı bize. Artık seneye inşallah fayda sağlar. Çok severim kendisini gerçekten duruşu bile yeterdi. Hayırlısı artık.
Bence doğrusunu yaptılar .
öncelikle Serdar için o açıklamada maçlara bilerek çıkmadığını söyledikleri için yapmaz böyle birşey diye düşündüler
Fakat hocanın açıklamalarından sonra biliyorlarki Serdar suçlu o yüzden ses çıkarmadılar

bu gelmesin mi bize şimdi. Tam yönetimlik adam. Bonservis de yok. Oh...
stoperi ahmet calik, semih kaya olan takimin serdar icin aglamasi gayet dogal.
gomis giderken de ayni yorumlari yapiyordunuz, yeri dolar, gomis de kim yea diyordunuz gorduk neler oldugunu.