Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GS.org da KAP gelene kadar buraya ugramicam dostlar.

Depresyon çıkıyor burayı gördükçe.

Hoşçakalın.

CJB_pdaWcAQUVkD.webp

@Melih Peker Xanax da vermiyor ... Ne yapalım yanı

şu visca sakatlansa bari,oyuna girdi.hiç kusura bakmayın,bu hükümet takımı için ne kadar adi söz varsa söylerim.puşt cocukları bunlar

transfer kapandi anlasilan, haber bile yok.
bu kadroyla ilk 5'e girmemiz mucize olur

Elin dandik Çin kulübü bile yeni forvet almadan Alanı bırakmazken biz 30 gol atan adamı gönderip 6 ay yerine birini bulamadık..

Selamlar hepinize renktaslar. Yaklaşık 8 yıldır foruma uyeyim. Düzenli olarak girip sizin değerli yorumlarınızı okuyorum yazmaktan ziyade. Fakat bu adamlar hepinizi olduğu gibi beni de çıldırttılar yeminle. Her gün bi umut giriyorum hep olumsuz haberler. Umarım son 1 haftada umduğumuz güzel haberler gelir rahata ereriz. Sene sonu şampiyonluk naralarali atarız. Saygilarr

Basaksehir denen adi kulüp hem avrupa'dan hem kupadan bilerek eleniyo. Sadece lige odaklanıp sampiyon olmak icin her yolu deniyolar.
Bunların önlerini acan bu hain yönetim defolup gitmelidir

Evet dünde yazdigim gibi Serdar bedavaya gitti. Tesekkürler sayin Fatih Ego Terim. Su kulübün yakasini birakacagin günü sabirsizlikla bekliyorum

Forvet transferi beklentimizi özetleyen bir video.

hatay nasil oluyorda 4-1 önde yav? yedeklerle mi cikmis akbil?
Başakcity her zaman ki çakallığını yapıp lig dışındaki tüm organizasyonlardaki maçlarını bilerek satıyor gerek türkiye kupası, gerek avrupa kupaları dahil hiç bir maçı iplemiyorlar, onlar için varsa yoksa Türkiye lig şampiyonluğu uyanıklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt