Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En son 2010/11 yilinda bir ligde 10 gol atan adam bizi kurtaracakmis.

Ya tetteh'i alın gelin başka çöplere 3m eurolar vermeyin yazık günah ya.

1548331520965.webp

Gelsin insan yer la bu

Nasıl bir yönetimdir , nasıl bir belaya düştük . 2 seneye bizi de satar bunlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eren İtalya'ya gitse gol atmayı bırak maça çıkamaz , Caicedo'ya hayır demem.

merhaba arkadaşlar pandev'in siyahi versiyonunu mu alıyor muşuz hahahahaha apo senin yapacağın işin...

Caicedo + Njie...

Alan+ Patodan düstügümüz ise bak

Allah belanizi versin. Parayi tutun bari ereni cagirin

Hani derler ya cuke surulcek beyin yok diye bizim yönetim aynen bu durumda biraz utanma olsaydı bari

2 ay Alan Pato diye uğraşırsan gidip son günlerde Lazio'nun çöpüne 3m euro bayılırsın, yapacağınız işi.......

Sinirim bozuldu ya neyse herkese iyi günler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

biz basına karşı futbolcumuzu savunduk siz aidiyet bilmiyorsunuz sanırım
hocamız da kendisini çok sevdiğini fakat çalışma prensiplerinin uygun olmadığını söyledi.

Biz Galatasaray'a büyük emek veren herkesin arkasındayız yaptığımız kareografiler de olsun pankartlar olsun

Tabii ki hocamızı büyük göstericez bugün Türkiye'de kimsenin böyle başarıları yok iken bizim başımızda olan hocamıza desteğimiz ölene kadardır.
boş boş yazma kim dedi uA Galatasaray'dan büyük diye? Biz taraftar grubuyuz ve Galatasaray var oldukça biz var olacağız
Galatasaray taraftarının sesi ve nefesiyiz

it ürür kervan yürür :)

bak kardesim benim derdim seninle olayli sekilde tartismak fln degil ama son cümlende tam benim icimdeki olan kizginligimin nedenini yazmissin iste..
Galatasaray taraftarinin sesi ve nefesiyiz diye..
madem oyle .. ozaman bugün o gün iste ! .. kaldimi kafayi siyirmayan Galatasarayli su an .. olan bitenleri uA da görüyor.. simdi tayfadaki gencler evde oturup mutlu mu.. relaks mi .. 100 de 100 degil.. bu net

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt