- 13 Ekim 2014
- 109.938
- 59.219
- 4.708
Kusacam10 alternatifde baska isim kalmadimi?
Pato, Alan, Tetteh, Caicedo ve N'Jie. Diger 5 alternatif Caicedodan dahami cöptür yoksa?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kusacam10 alternatifde baska isim kalmadimi?
Pato, Alan, Tetteh, Caicedo ve N'Jie. Diger 5 alternatif Caicedodan dahami cöptür yoksa?
Böyle adama teklif bile yapılmaz ki ?La durun daha Caicedo gelmedi ki, teklif yapmisiz sadece. Bunu bile alamaz bunlar
Laziolular genel itibariyle maldir. Iyi transfer raad ol.ben lazio'lularin ne dedigini arastirdim. cöp diyorlar nefret ediyorlar. istatistikleri de kötü
neye dayanarak iyi transfer diyorsun hocam?
Böyle adama teklif bile yapılmaz ki ?
Jo çok daha kariyerli ve istatistikleri iyi bi isimdi düşün. Bu adam çer çöp bildiğincaicedo cöpü tam bize göre transfer. 30 yasinda ve gözden düsmüs olmasi sebebiyle bizim 1.tercihimiz olabilir. jo alves gibi bisey cikar, kac takim gezmis oyuncu ama erenden mugdattan sinandan iyidir diye transfer yapilacak artik. her zaman oldugu gibi x yerine z daha iyidir zihniyetiyle adam aliyoruz.
Katılmıyorum üstad. Caicedo 3. seçenekti bence. Emin olun onuncu seçeneği öğrenmek istemeyiz kesinlikle. Fakat ne yazık ki 31 Ocak'ta öğreneceğiz gibi duruyor.tahminim bu Albayrak beceriksizin bahsettigi 10 kisilik listede Caicedo 10uncu secenekti.. 9u olmadi son olarak bu kabul etmis iste.. öpün basiniza koyun.. abv
Pürüzüne sokimAlan Carvalho, pürüzler giderilince İstanbul'a gelecek. [ajansspor]