Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alan Carvalho, pürüzler giderilince İstanbul'a gelecek. [ajansspor]

Size yemin ederim ki adamı defalarca izledim oyun stili tamamen Umut Bulut ile aynı hatta Umut hava toplarında daha iyi. İzleyenler hak verecektir. Bizimle dalga geçiyorlar resmen , Fatih Terim onay vermez umarım.

caicedo cöpü tam bize göre transfer. 30 yasinda ve gözden düsmüs olmasi sebebiyle bizim 1.tercihimiz olabilir. jo alves gibi bisey cikar, kac takim gezmis oyuncu ama erenden mugdattan sinandan iyidir diye transfer yapilacak artik. her zaman oldugu gibi x yerine z daha iyidir zihniyetiyle adam aliyoruz.
Jo çok daha kariyerli ve istatistikleri iyi bi isimdi düşün. Bu adam çer çöp bildiğin

tahminim bu Albayrak beceriksizin bahsettigi 10 kisilik listede Caicedo 10uncu secenekti.. 9u olmadi son olarak bu kabul etmis iste.. öpün basiniza koyun.. abv
Katılmıyorum üstad. Caicedo 3. seçenekti bence. Emin olun onuncu seçeneği öğrenmek istemeyiz kesinlikle. Fakat ne yazık ki 31 Ocak'ta öğreneceğiz gibi duruyor.
Allah belanızı versin lan.

Gelir gelmez bilmiyorum ama videolarında oyun içinde iyi işler yapan bir adam gibi geldi bana.Seri A da Lazio da ne atıyor attırıyosa bizim ligde 3 mislini yapabilir.

Stoper olarak mı mesleğini icra ediyor bu arkadaş, gol orucuna falan mı yatmış?

9f1fd7c6dfc09f6f1c21b7c51057eaea.jpg

Gelsinmi? Gelmismi?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Guzel Gol

bu isin sonu wagner love bence besiktas 2 milyon euro madde koydurmus imza parasi niyetine bizimkiler gider gomer

bilerek albayrak 10 kisi ile gorusuyoruz dedi, cunku son gunler heryere saldiracaklardi.

allahin cahilleri

Felipe Caicedo ? Bariyeri indirin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Caicedo 'nun iyi bir golcü olmadığına bende katıyorum. İtalya Ligini çok yakından takip etmem ama birkaç kez Milli takım ve Espanyol 'da oynarken denk gelmiştim

-Bir kere dengesiz bir adam ayağında top tutma veya pas verme becerisi gerçekten sıkıntılı hatta Ndiaye kadar kötü bu konuda

-Kariyerinin hiçbir döneminde mükemmel bir golcü olamamış, STSL 'de durumun farklı olacağına da inanmıyorum en fazla Eren gibi senede 10 gol civarlarında atar gelirse

-Her özelliği kötü mü ? değil bence hayvan gibi fizik var adamda ama buna rağmen sürekli ikili mücadeleleri kaybediyor aynı Eren gibi

-Defansif katkısı iyi bak o konuda hakkını yemeyelim

Yani uzun lafın kısası iyi bir golcü değil, fiziğinin hakkını veremiyor, pas becerisi iyi değil, ayağında top tutamıyor, hava toplarında bayağı etkisiz

İnşallah sallamasyon bir haberdir, eğer aylardır bekleyip alın size forvet diye bu Caicedo 'yu karşımıza koyarlarsa çok ağır küfür ederim bu yönetime

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt