Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki de transfer taktiğidir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yokluktan çöpleri bile över hale geldi taraftar payı olanlar beter olsun

Bu saatten sonra zaten forvet almanıza gerek yok.
İstifa edin de sizden kurtulalım bari. Galatasaray kulüp tarihinin en berbat transfer dönemini geçiriyoruz sizin sayenizde.

Belki de transfer taktiğidir.

kardes bu capsizlarin transfer taktigi fln yapabilecigini ciddi ciddi düsünebiliyormusun.. transferin t sini yapamiyorlar ne taktigi Allah askina.. adamlar bildigin mal oglu mal.. bunlar transfer yapsa bu saatten sonra kaza olarak gör.. sansa yapmis olurlar

Ben fatih terimin bu yönetimle çalışacagini sanmiyorum her an istifa edebilir

caceido sinanin az guclu hali yav ayni odunluk var. Sinan 10 gole cikiyorsa bu herif hayli hayli 10dan fazla atar burda.
Ben hayir demem boyle adamlara bir bakmissin 15 gol atmis belli olmaz bu isler gelir burda patlama yapar.
Ha yine bu transfere nasil onay veririm yanina gelecek oyuncu max 25 yasinda potansiyel yetenekli olacak ve caceido 0 bonservis 1.2 milyon euro maasla oynayacak. Bunlar olursa benden ok olmazsa.
"Galatasaray'da hirsiz var"

Caicedo geleceğine Ali Yavuzu oynatalım hiçbir şey kaybetmeyiz. En azından çocuk teknik olarak kat kat üstün. Oynadıkça da fizik olarak gelişir. Allah bu kulübü yönetemeyenlere akıl fikir versin. Resmen sınanıyoruz başka bir şey değil

kardes bu capsizlarin transfer taktigi fln yapabilecigini ciddi ciddi düsünebiliyormusun.. transferin t sini yapamiyorlar ne taktigi Allah askina.. adamlar bildigin mal oglu mal.. bunlar transfer yapsa bu saatten sonra kaza olarak gör.. sansa yapmis olurlar

Haklısın fakat olumlu düşünmek istiyorum her defasında.

Lokomotif Moskova bile zararına Arabistan ligine satmış.Anadolu takımlarının alacağı forvet tipini biz niye alalım?Bip bu aralar tutturamıyo.Yalan haber olmasın.

Muhtemelen bu saatten sonra Eren Derdiyoku affederiz. Başka biri gelmez.

Şu pürüzler giderilse de Alan gelse elimiz o kadar rahatlayacak ki? sonra Tetteh, Caceido ya da başkasına yönelelim. Ama bugun ya da yarın Alan bitmeli psikolojik olarak herkes rahatlayacak.

forvetsiz Terim bile şampiyon yapamaz :unsure:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt