Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim açık açık taraftarı gerizekalı görüyor sanırım. 6 aydır ne yaptınız siz Allah aşkına bu nasıl bir plansızlık anlayamıyorum artık

elimizde para var o parayla bu adamı alabiliriz mls'den ama bunu düşünecek bir adam yok kulüpte maalesef
Josef Martínez - Oyuncu profili 2019
Bende bunu anlamıyorum işte reis. Haydi önceden elimizde para yok diyorduk şimdi doğrudan bonservis için harcayabileceğimiz 18 mil.€ var elimizde, üstelik stoper-orta saha-kanat filan da istemiyoruz bu adamlardan bunları geçtik de artık Allah rızası için adam akıllı 1 tane forvet alsınlar

Bu iş bilmez adamlar sanırım bu parayı bu dönem harcamak zorunda olduğumuzu bilmiyor. Bu parayı şimdi harcadık harcadık yoksa yazın sıfırlanacak al-sat dengesi

Yahu 18 mil.€ bonservis ile Duvan Zapata-Bas Dost-Benteke-Aboubakar-Ekambi-S.Rondon-Jovetic-Kalinic-Dzuba-Smolov-Chicharito-Gamerio-Sanabria filan alınır

Ama biz ne yapıyoruz ? Transfer döneminin bitmesine son 6-7 gün kalmış hala kadromuzda 1 tane bile forvet yok ...

gol sayisi basarisiz olur/olmaz demek degil

Caicedo umarim hocanin oyun planina (?) uyuyordur

Yapacağınız işe sıçayım sizin. Yapmayın transfer falan bu saatten sonra. Belki gençler oynar da 1 2 tanesini kazanırız.

Allah aşkına tt çalışması falan başlatalım bu adam Umut Buluttan bile daha kötü , Ultraslan hala ses çıkarmıyor delircem sonunda

2 tane forvet istedik gelmedi, orta saha gelmedi, kanat gelmedi, lider stoper gelmedi.

Üstüne üstlük ilk 11'den 3 tane oyuncumuzu kaybettik.

BÖYLE VAZİYETİN İÇİNE SOXAM.

Yahu ne kadar para lazımsa versinler Alan + Pato'ya. Bu sene mutlaka şampiyon olmamız lazım. Cok kritik bir şampiyonluk bu.
Eğer olursak herkesle arayı acacagız. Olamazsak zaten yabancı sınırı getirecekler yeniden, alamayacağız yerli oyuncular ateş pahası olacak.
Sil baştan devam.

Fenerle çok dalga geçtik çok,gülme komşuna gelir başına derler onlarda daha beter duruma dusecez anlaşılan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt