Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.905
- 1.648
Felipe Caicedooooo tam bir coptu gecen sene (Lazio'yu sezon sonu bayagi takip ettim Sergej icin)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alalımSerdar bonservissiz Fener'e gitmedi beyler, isteyene özel mesajdan kanıtlarım; herkes rahat olsun.
Çok ciddi bir iddia ahbort. Buradan paylaşamaz mısın?Serdar bonservissiz Fener'e gitmedi beyler, isteyene özel mesajdan kanıtlarım; herkes rahat olsun.
Öpücükle mi gittiSerdar bonservissiz Fener'e gitmedi beyler, isteyene özel mesajdan kanıtlarım; herkes rahat olsun.
Serdar bonservissiz Fener'e gitmedi beyler, isteyene özel mesajdan kanıtlarım; herkes rahat olsun.
ozelden kanitlarmisin renktasSerdar bonservissiz Fener'e gitmedi beyler, isteyene özel mesajdan kanıtlarım; herkes rahat olsun.
Nasıl ?Serdar bonservissiz Fener'e gitmedi beyler, isteyene özel mesajdan kanıtlarım; herkes rahat olsun.
Şu Forumdan bir transfer komitesi kursak cidden bizim yönetimi solda sıfır bırakır.
Mesela @Can BÜYÜK @Hayri Cund @Emir Sato @Keramettin TANRIVERDİ @Ömer Tuğrul Yılmazer gibi bir ekip olsa transfer döneminde sırtımız yere gelmez. Paramız da boşa gitmez.
crystal palace cevirir H. cundŞu Forumdan bir transfer komitesi kursak cidden bizim yönetimi solda sıfır bırakır.
Mesela @Can BÜYÜK @Hayri Cund @Emir Sato @Keramettin TANRIVERDİ @Ömer Tuğrul Yılmazer gibi bir ekip olsa transfer döneminde sırtımız yere gelmez. Paramız da boşa gitmez.
Şu Forumdan bir transfer komitesi kursak cidden bizim yönetimi solda sıfır bırakır.
11)durAlbayrak in 10 kisilik listesi (Ozel Haber)
1-)Alan
2-) 1 e dön
3-) 2 ye dön
4-)3 e dön
5-)4 e dön
6-) 5 e dön
7-) 6 ya dön
:cool:7 ye dön
9-)8 e dön
10-)9 a dön
Bizim şu andaki yönetimden daha iyi anladığını düşünüyorum.abi ben cok anlamadigimi farkettim ama gereken muhalefeti yaparim her daim