Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam soyledigim gibi sol ayagini kullanabilen uzun boylu guclu fizikli santrafor istiyor

Bu santraforun onceligi gol atmak olmayacak

Ama Caicedo bu tanima uyan en kotu santrafor herhalde, cunku o hayvan gibi fizige ragmen ileride iyi top tutamiyor solak olmasi da yaniltmasin teknigi de cok zayif oyun kurma ozelligi de yok

Gerci ben bunu gecen sene sonundaki oyununu degerlendirerek soyluyorum belki Lazio'da tutmamistir

Madem forvet almadınız paranın bi kısmı ile Serdarın borcunu verseydiniz illaha satacaksanız Fb yede 5 -6m cekseydiler alır alır almaz almaz bizene. Zaten verdiğimizi geri alırdık herhangi bi takımdan. Yok ben iyice anladım bunlardan birşey olmaz.

2x

Hocam soyledigim gibi sol ayagini kullanabilen uzun boylu guclu fizikli santrafor istiyor

Bu santraforun onceligi gol atmak olmayacak

Ama Caicedo bu tanima uyan en kotu santrafor herhalde, cunku o hayvan gibi fizige ragmen ileride iyi top tutamiyor solak olmasi da yaniltmasin teknigi de cok zayif oyun kurma ozelligi de yok

Gerci ben bunu gecen sene sonundaki oyununu degerlendirerek soyluyorum belki Lazio'da tutmamistir
Aga yok adamın hiçbir takımda tutmuşluğu yok. Gelecek sene harıl harıl yollayacak yer ararız ama yollayamayız da

fenere serdar azizi bedava veriyorlarsa en azindan slimaniyi falan alsalardi lan 4 ayligina.

ciddi söylüyorum, bu slimani bizde ikinci yari 10 golü rahat gecer

Takasla alperi falan alsaydiniz bari kafalarina ettiklerim.

Caicedo 378 mac 89gol 24 asist
Elmander 458 mac 98gol 51 asist
Yanlis anlamayin caicedo nasildir bilmem ama elmander kadar oynasa cok isimizi görur. Bu vakitten sonra bizm beceriksizler daha iyisini alabilirmi? Alamaz

Genelde futbolcu transfer olduktan sonra çıkıp: “yöneticiden, projeden, etkilendim” vs gibi laflar eder. Bizim Çomar Apoyla masaya oturan kesinlikle bu ne lan diye kalkar o masadan...

yıllarca sabriden daha kötü sağ bek bulma becerilerimizden sonra erenden daha kötü bir forvet bulmayı başardık.

normal bir yönetim olsa ozan'i satmaz, yanina merih demirali alirdi. garry rodrigues'ten kalan parayla 1 forvet alirdin. maiconu 6-7ye okutup umut bozoku yerli forvet olarak alir transferi kapatirdin. bunlarda gram akil varsa bende bir sey bilmiyorum. hamburg berkay özcani da kiraladi, 2.bundesliga ekibi. serdar azizi okutup sol kanata arber zeneliyi alirdin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt