Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 78.332
- 68.585
- 5.003
bu ne lan rivaldo ile ronaldinhonun kırması gibirıvaldonun oğlu haginin takımına transfer olmuş Rivaldinho - Oyuncu profili 18/19
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu ne lan rivaldo ile ronaldinhonun kırması gibirıvaldonun oğlu haginin takımına transfer olmuş Rivaldinho - Oyuncu profili 18/19
arap slimani > yerli derdiyokneye istinaden soyluyorsunuz bunu ustat
Tahminim Terim son rezaletlere kadar bekledi, rezaletler sonrası devreye girdi. İtalya bağlantılarını kullanarak birini getirecek. Kiralık olma ihtimali yüksek aynı nagatomo gibi.
Elmander çok istisnai bir durumdu kimyası bizle efsane uydu. Çok golcü olmamasına rağmen 11 12 sezonundaki takım ona çok uygundu diğer sezon gözden düştü oynamadı ve ayrıldı zaten elmander dışında o gol sayılarıyla hiç bir forvet galatasaray da barınamaz.Caicedo 378 mac 89gol 24 asist
Elmander 458 mac 98gol 51 asist
Yanlis anlamayin caicedo nasildir bilmem ama elmander kadar oynasa cok isimizi görur. Bu vakitten sonra bizm beceriksizler daha iyisini alabilirmi? Alamaz
eger böyle bir durum varsa, benim hocadan beklentim bu yönetimi kamera karsisinda bir güzel rezil etmek.. aciklamalar yapmali ayni senin de yazdigin gibi..
bu capsizlar beceremedi en sonunda baktim birsey olmayacak ben devreye girdim diye.. herkes bilsin duysun ne kadar mal olduklarini !
Şu Forumdan bir transfer komitesi kursak cidden bizim yönetimi solda sıfır bırakır.
Mesela @Can BÜYÜK @Hayri Cund @Emir Sato @Keramettin TANRIVERDİ @Ömer Tuğrul Yılmazer gibi bir ekip olsa transfer döneminde sırtımız yere gelmez. Paramız da boşa gitmez.
onu da dedirttiler bizeKeske Demba ba’yi biz alsaydik :red:
Burda istemeyen arkadaşlar fazlasıyla mevcut. Keşke sesleri daha çok yükselecek.Keske Demba ba’yi biz alsaydik :red:
Keske Demba ba’yi biz alsaydik :red: