Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.a Öncelikle forumu uzun süredir takip ediyorum eskiden üyeligim de vardı çok eskiden yeni üyelik açtım caicedo çok yanlış bir transfer olur lazio da berbat bir performansı vardı fazla golcü bir adam değil bizim ligde iş yapması zor bu ligde isterse bir şey yapmasın gol atsın yeter forvetleri daha verimli olur caicedo solak ama fazla teknik değildir pas hatası felan çok yapar gelirse görürsünüz tamamen objektif söylüyorum eren mi caicedo mu desen eren derim..

Tahminim Terim son rezaletlere kadar bekledi, rezaletler sonrası devreye girdi. İtalya bağlantılarını kullanarak birini getirecek. Kiralık olma ihtimali yüksek aynı nagatomo gibi.

eren derdiyok cöpü bile penalti menalti 7 gol atti. ikinci devre yine full oynasa o odun bile 15i bulurdu. galatasaray forvetine odun koysan gol atiyor ama bunlar bize yakisacak 2yi gectim 1 forvet bile alamadi

Tahminim Terim son rezaletlere kadar bekledi, rezaletler sonrası devreye girdi. İtalya bağlantılarını kullanarak birini getirecek. Kiralık olma ihtimali yüksek aynı nagatomo gibi.

eger böyle bir durum varsa, benim hocadan beklentim bu yönetimi kamera karsisinda bir güzel rezil etmek.. aciklamalar yapmali ayni senin de yazdigin gibi..
bu capsizlar beceremedi en sonunda baktim birsey olmayacak ben devreye girdim diye.. herkes bilsin duysun ne kadar mal olduklarini !

kalseydo hıyartosunu alacağına ali yavuz cole oynasın, yönetim de sene sonunu görmeden defolup gitsin

Caicedo 378 mac 89gol 24 asist
Elmander 458 mac 98gol 51 asist
Yanlis anlamayin caicedo nasildir bilmem ama elmander kadar oynasa cok isimizi görur. Bu vakitten sonra bizm beceriksizler daha iyisini alabilirmi? Alamaz
Elmander çok istisnai bir durumdu kimyası bizle efsane uydu. Çok golcü olmamasına rağmen 11 12 sezonundaki takım ona çok uygundu diğer sezon gözden düştü oynamadı ve ayrıldı zaten elmander dışında o gol sayılarıyla hiç bir forvet galatasaray da barınamaz.

eger böyle bir durum varsa, benim hocadan beklentim bu yönetimi kamera karsisinda bir güzel rezil etmek.. aciklamalar yapmali ayni senin de yazdigin gibi..
bu capsizlar beceremedi en sonunda baktim birsey olmayacak ben devreye girdim diye.. herkes bilsin duysun ne kadar mal olduklarini !

Bence söylemesine gerek yok geçen devre arası yönetim yeni gelmişti, baktı transfer falan yapamayacak devreye girdi son dakikada sol beki getirdi. Bunu söyledi mi bilmiyorum ama herkes böyle olduğunun farkında.

alanyaspor bile kasada para yokken bir sekilde 3.5 milyona merihi alip sassuoloya 7ye okutup kiralik aldigi topcudan 3.5m kar ediyor, bizimkiler serdar azizi bedava yolluyor. helal olsun. aklin zerresi yok. 2.5 milyonluk akbabayi da bize 4 milyona okuttular.

1548271998630.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

caicedo ne ya slimani gelsin daha iyi harbi yapacağınız işe sıçayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt