- 15 Aralık 2011
- 18.933
- 7.549
- 1.588
Bonservis bedeli 2 milyondan az değildir umarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eren orda topla buluşsa ayakları birbirine karışıp pas atacak oyuncu aramaya çalışır adam gol vuruşu yapıyor. Basında adları geçen isimleri okuduğumuz için hayal kırıklığı yaşıyoruz otomatik olarak ama bizim takımda böyle forvet yok kabul edelim.
Hayir yollamasina gerek yok
Nedir onu merak ettim
Galatasaray yönetimi toplantı yapıyor.Serdar Menajeri Haluk Canatar: “ Galatasaray yönetiminin toplantısı uzadığı için yarın sabah sözleşmeyi feshedeceğiz. Noterde imza atacağımız için ve Fenerbahçe’nin akşam maçı olacağı için yarın sabah feshederiz diye düşünüyorum”
Ne bonservisi bedavaBonservis bedeli 2 milyondan az değildir umarım.
sen cok kasınıyosun.senin sonunda forumdan defolmana kaç puan?bence 10.ayrıca senin gibi biri terimi sevmesin zaten.şampiyon olamayınca ftyi kovup serdarı affetmeceymiş...lafa bak...pardon ama serdar kim ?cok beklersin.yönetim gider,terimi göndertmez bu taraftar.serdar sezon sonuna kadar a2 de takılmaca
şampiyon olamayınca ftyi kovup serdarı affetmece
10 üzerinden puanlayalım bu planı
yav zaten oynatacan adami. bizim dogru durust defans oyuncumuz mu var haci. oynat sezon sonu dusunuruz satisini. daha forvet alamiyor bu beceriksizlerGitmiyor serefsiz hicbir yere gelecekte kazanacagi paradan oluyor kendi bilir
yav zaten oynatacan adami. bizim dogru durust defans oyuncumuz mu var haci. oynat sezon sonu dusunuruz satisini. daha forvet alamiyor bu beceriksizler
sen cok kasınıyosun.senin sonunda forumdan defolmana kaç puan?bence 10.ayrıca senin gibi biri terimi sevmesin zaten.şampiyon olamayınca ftyi koyup serdarı ffetmeceymiş...lafa bak...pardona ama serdar kim ?cok beklersin.yönetim gider,terim göndertmez bu taraftar.
çok sabrediyorum sana.ama takıl bakalım biraz daha forumda.
Ne zararını gördük.Uefa Kupası'nı almış.Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmuş.Altyapı gençlerine önem vermiş.9 yılda 7 lig şampiyonluğu kazandırmış 8. şampiyonluk için elinden geleni fazlasıyla yapmış.Forvetsiz takım liderin 6 puan gerisinde bitirdi.Puanlarımızı çalmasaydı hakemler belki de puan farkı 2 falandı.takımın başında diye sevmiyom zaten
takım başında değilken niye umrumda olsun ft