Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonservis bedeli 2 milyondan az değildir umarım.

Eren orda topla buluşsa ayakları birbirine karışıp pas atacak oyuncu aramaya çalışır adam gol vuruşu yapıyor. Basında adları geçen isimleri okuduğumuz için hayal kırıklığı yaşıyoruz otomatik olarak ama bizim takımda böyle forvet yok kabul edelim.

takımda forvet yok zaten.

Serdar Menajeri Haluk Canatar: “ Galatasaray yönetiminin toplantısı uzadığı için yarın sabah sözleşmeyi feshedeceğiz. Noterde imza atacağımız için ve Fenerbahçe’nin akşam maçı olacağı için yarın sabah feshederiz diye düşünüyorum”
Galatasaray yönetimi toplantı yapıyor.

Serdarı şikecilere beleşe vermek ihanet etmektir beceriksizler neyin peşindesiniz kimden kork muyorsunuz?

Dursun Özbek bile ezeli rakibine bedava topçu vermezdi. O adamdan bile beceriksiz olmayı nasıl becerdiler, bizim günahımız neydi acaba?

serdar sezon sonuna kadar a2 de takılmaca
şampiyon olamayınca ftyi kovup serdarı affetmece

10 üzerinden puanlayalım bu planı
sen cok kasınıyosun.senin sonunda forumdan defolmana kaç puan?bence 10.ayrıca senin gibi biri terimi sevmesin zaten.şampiyon olamayınca ftyi kovup serdarı affetmeceymiş...lafa bak...pardon ama serdar kim ?cok beklersin.yönetim gider,terimi göndertmez bu taraftar.

çok sabrediyorum sana.ama takıl bakalım biraz daha forumda.

sen cok kasınıyosun.senin sonunda forumdan defolmana kaç puan?bence 10.ayrıca senin gibi biri terimi sevmesin zaten.şampiyon olamayınca ftyi koyup serdarı ffetmeceymiş...lafa bak...pardona ama serdar kim ?cok beklersin.yönetim gider,terim göndertmez bu taraftar.

çok sabrediyorum sana.ama takıl bakalım biraz daha forumda.

çok sabrediyomuş sen sabretsen ne sabretmesen ne kimsin sen
en son mod olup beni banlıyodun o noldu

Bir de şu 2.4 milyon Euro'yu niye ödeyelim enayi miyiz biz diyenler var. Yahu adam oynamış hak etmiş o parayı. Hak ettiği parayı ödüyorsun havadan bedavaya para vermiyorsun ki. Sen öde parasını 3 milyonu masaya koyan alsın götürsün bize ne. Araplar mı alır Fener mi alır kim alırsa alsın.

takımın başında diye sevmiyom zaten
takım başında değilken niye umrumda olsun ft
Ne zararını gördük.Uefa Kupası'nı almış.Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmuş.Altyapı gençlerine önem vermiş.9 yılda 7 lig şampiyonluğu kazandırmış 8. şampiyonluk için elinden geleni fazlasıyla yapmış.Forvetsiz takım liderin 6 puan gerisinde bitirdi.Puanlarımızı çalmasaydı hakemler belki de puan farkı 2 falandı.

Ben terimin yerinde olsam serdarın maaşını ödetip antremanlarda top toplayıcı olarak kullanırım

Çok büyük operasyon var ya.Bu yönetim bunun bedelini öder.Sabır taştı.Nereden baksan elde kalıyor.Ozan-Serdar. Forvet transferleri.İnanılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt