Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne zararını gördük.Uefa Kupası'nı almış.Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmuş.Altyapı gençlerine önem vermiş.9 yılda 7 lig şampiyonluğu kazandırmış 8. şampiyonluk için elinden geleni fazlasıyla yapmış.Forvetsiz takım liderin 6 puan gerisinde bitirdi.Puanlarımızı çalmasaydı hakemler belki de puan farkı 2 falandı.
isterse 300 kupa kazansın maaşını alıyor tıkır tıkır kazandırdığı başarılar karşılığında
yıldırım demirörenle ağzı kulaklarında poz veren adamı sevmek zorunda mıyım

Neyse en azından bu yönetimden kurtulacağız az kaldı bunları o koltukta kimse tutamaz ...

abi yazın bile gomisin yanına bi forvet, bi de defans alırız diyoduk, 1 yıldır forvet alamadık üstüne gomis gitti, defans gitti kanat gitti neredeyse belhandayı bile satacaktı bunlar, yönetim ko ap!

isterse 300 kupa kazansın maaşını alıyor tıkır tıkır kazandırdığı başarılar karşılığında
Aysalla tartıştı.Ben ikisini de haksız buluyorum ama böyle başarılar yaşatıp hayatını bize adamış adama da vefasızlık yapılmamalı.Adamın bi tweetiyle taraftar şampiyonluğa kenetleniyo.

Yahu mesele maaşsa Hagi de maaşını aldı 10 numarayı giydi Misimovic de Belhanda da . Bunlar arasında bir fark yok mu?

Spor kulüplerinde başarı esastır ve bu adam Türkiye futbol tarihindeki en başarılı adam, maaşla falan da alakası yok bu durumun. Rijkaard'a verdik 4 milyon, sonuç?

Sevmek zorunda değilsin bu arada ki sen nefret ediyorsun o da olabilir. Sadece maaş kısmı için yazdım. Yoksa kafasının şeklini sevmediğin için bile nefret edebilirsin, kimse bir şey diyemez.

Nöbette kuş kokusu alıyorum diyenler??

Hadi 10 puan üzerin puanlayalım...

Bizim kulüp de masallah Dallas gibi. Her gün yeni bir atraksiyon her gün yeni bir dram.

Albayraktan nefret ediyorum çok kötü bir adam bu adamın başka bir amacı var. Taraftardan korkmuyor hiçbir şekilde. Birinin bu adama dur demesi lazım.

Artık şu yönetim sinirlerimi bozmaya başladı ya hayırlısı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt