Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savaş Çorlu: “Haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı her hafta salı yapılıyordu. Boluspor maçı ve Albayrak’ın Dubai'de olmasından dolayı toplantı şu anda Türk Telekom Stadı'nda yapılıyor. Serdar Aziz'in takımdaki durumu, forvet ya da forvetler toplantıda masadadır bekleyelim.”

IMG_2608.webp

Bize her transfer doneminden kalan

Tetteh’in olma sansı yuzde 1 bile degilmis artik, pato da imkansız. Alan icin 29’una kadar bekmemek de kerizlik, sanki dünya yildizi adam. 6 gün kaldı, bence sezon basındaki senaryonun aynısı yazılacak

Abicim bu adamlar futbolcu sattı kasaya para geldi vs. Eğer forvet almıyorlarsa ben bu işte başka şeyler ararım. Birileri futbola müdahale ediyor gibi geliyor bana. Çocuklar bile forvet ihtiyaci olduğunu biliyor bu bizim yöneticiler mi bilmiycek. Biliyorlar ama almıyorlar. Yada aldirtmiyolar. Yada gidip en çöpünü alacaklar sonrada e aldık işte ya diyecekler. Maksat amaca hizmet sonuçta. Bu sene şampiyonluk sırası şuan tepede olan takimda. Birileri para kazanmali sonuçta. Biz neden futbol izliyoruz ki. Almayın lig tv birilerinin parasını kesmiş olursunuz sonra eşek gibi defolup başka şeylere ellerini atmak zorunda kalacaklar zaten. Ama bir gerçek gün gibi ortada. Forvet almamamizin altında baska nedenler var diye düşünüyorum.

Tetteh’in olma sansı yuzde 1 bile degilmis artik, pato da imkansız. Alan icin 29’una kadar bekmemek de kerizlik, sanki dünya yildizi adam. 6 gün kaldı, bence sezon basındaki senaryonun aynısı yazılacak

Tetteh niye olmuyo dun apo agzindan kacirmadi mi burda diye

Çöp birine para verip Galatasaray'ın menfaatlerinden bahsetmezler umarım. Riyanın kaçıncı seviyesi bunlardaki anlamadım ben. Gomis'e 500 bin Euro verseler belki Lokomotif maçını filan berabere bitirirdik parası çıkardı. 500 bin vermemek için milyon eurolar kaybettik, kaybedecegiz.

Az once kucuk yigenim mehmet abi forvet aldikmi dedi, aldik abisi diyemedik yala.

bize bunu yasatanlarin ABV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt