Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayak üstü 360 kez yalan söyleyen şahısların açıklamasına niye inanıyorsunuz yav kesin beleşe gitti.

arkadas taraftar tepkisinden nasil da korkuyorlar.

Profesyonel futbolcumuz Serdar Aziz’in, rakip takımlara bonservis bedeli ödenmeden transferine izin verileceğine dair iddialar tamamen gerçek dışıdır.

su aciklamayi 1 ay önce yapsaydiniz nolurdu :D

icimin yaglari eridi, o kadar mal degillermis.

Galatasaraylı iş adamları niye sponsor olsunlar diyolar.Erden Timur'u Emre Akbaba transferi öncesinde hangimiz biliyorduk.Dinçer Azaphan da kendinin tanıtımını yapmak için Pato'nun maaşının yarısını ödeyebilir.3 kulvarda ilerliyoruz.Bence sponsor olmamaları için bi neden yok.

2 forvet alınması konusunda görüş birliğine varılmış toplantı da çok erken bir görüş birliği biraz tartışsaydınız.

arkadas taraftar tepkisinden nasil da korkuyorlar.

Profesyonel futbolcumuz Serdar Aziz’in, rakip takımlara bonservis bedeli ödenmeden transferine izin verileceğine dair iddialar tamamen gerçek dışıdır.

su aciklamayi 1 ay önce yapsaydiniz nolurdu :D

icimin yaglari eridi, o kadar mal degillermis.

O kadar emin olma Abdürrahim Albayrak çıkıp Serdar ile karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi fes ettik diye bilir.

unlu_isadami_dincer_azaphana_sok_1495429098_5631.jpg

Su Caicedo icin forumda yazilanlara ve istatistiklerine bakiyorum, bu gelecegine eren kalsin daha iyi
Ha kulturu bozuksa altyapidan iki cocuk cikarsinlar belki biri tutar
Bu yonetimin hicbisey yapabilecegi yok

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu kadar gerizekalı degildirler diye icimden düsünüyodum.
Bedava veren haindir cok net.
Oturucaksın orta yolu bulucaksın. Gerekirse takımda tutucaksın fenere filan gidemez bu adam.

Anlaşmayı görmek gerek. Alacaklardan vazgeçme olayını bonservis olarak gösterme ihtimalleri yüksek.

''galatasaray bana yetki versin şunu getiriyim'' diye onlarca yazı okudum.

YÖNETİMİN HİÇ Mİ UTANMASI YOK ULAN ? REZİL ETTİNİZ KOCA CAMİAYI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt