Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir tane beyinsiz de Twitter’da forvet almasa da bu yönetim başarılı diyor , bir de milleti 12 yaşında diyor . İşte tam ergen benmerkezciliği

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan yapacağınız o kadar basit ki, gidiceksin 15 milyon euro'ya 2 forvet getiricen üstüne serdar icin orta yol bulucan. Sonra herkes sampiyonluk umutları ile yesericek. Bu ne kadar zor olabilir. Ulan 2 forvet be 2. Sana git ebesinin nikahı kadar oyuncu al diyen yok, dursun gibi bastan kadro kur diyen yok. Sadece 2 oyuncu yav. Nasıl böyle zavallı konumuna düsüp taraftarı kanser ediyosunuz anlamakta zorlanıyorum.

stoper lazım kanat lazım orta saha lazım

bu saatten sonra göztepe maçında oynamayacak 2 forvet gelse ne olacak ki. Puan kaybı olunca zaten lig bitiyor. Bu gece gelip göztepe maçına çıkacaklarsa eyvallah yoksa gecti borun pazarı sür eşşeği....

Serdar tek taraflı feshederse sonuçları ne olur?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bahsedildiği gibi maaşı 1 yıldır ödenmiyorsa onun açısından bir sorun olmaz muhtemelen. Bedava ayrılır üzerine alacaklarını faiziyle tahsil eder.

BEYLER az daha bekliyelim..
Ben umudumu hala kesmedim bu aptallardan.
Böyle önemli isi Garantie almadan birakacaklarini sanmiyorum cünkü bu kadar gerizekali Apo bile olamaz.

stoper lazım kanat lazım orta saha lazım
Ya onları gec bu mali zorlukta.
Biz 2 forvet icin kıvranıyoruz. Herseyi anladım herseyi takımın 7 aydır golcüsü yok. 2 transfer yapmak bu camia da zor olmasa gerek. O kadar adam sattık şu ikisi nasıl olmuyo kim paraları cebe götürüyo neler dönüyo cok merak ediyorum

Şu karmaşık ve zor günlerde Göztepe maçını kayıpsız atlatırsak yine de şansımızın çok olduğunu düşünüyorum. Fatih Terim e güveniyorum. Ama yönetime, hayır hayır hayır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt