Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hikaye anlatiyorlar.Alacaklarindan vazgecti+cuzi bir miktar bonservise yollayacaklar.Zaten bedava gitmeyecek demelerinden belli.İlk once alacaklarini simdiye kadar niye odememisler onu aciklasinlar.
Bunu hala açıklamamaları büyük skandal. Göndermek istenen iki oyuncuda bu sorun ortaya çıktı. Serdar ve Eren. Demek ki başka oyuncuları da göndermek istesek beni 1 yıllık param var içeride denecek. Gerçekten bu büyük skandal. Hala hiçbir taraftar da hashtag açmıyor oyuncuların maaşını neden ödemediniz diye.

Eren'i unuttuk bu arada... Taliplisi yok mu? Bonservis veren cikacagini zannetmiyorum, muhtemelen alacaklarina karsilik serbest birakirlar.

Ayrica Tarik Camdal'la yapilan fesihe iliskin aciklama yapildi mi? Para vermis miyiz ayrilirken?

isimler belli mi peki?
Görüşülenler belli. Birçoğunun ismi dillenildi medyada zaten. Tahminimce 1 tanesi basında ismi çıkanlardan, ikincisi sürpriz bir isim olacak. Duyumcu değilim, politik cevap verme sebebim de anlaşmaların hiçbiri tamamlanmadığından kulübün zor duruma düşmemesidir. Bir çıkarım ya da artistliğim, duyumcu olma isteğim vs. de yoktur. Lütfen o gözle bakmayalım :')

Eren'i unuttuk bu arada... Taliplisi yok mu? Bonservis veren cikacagini zannetmiyorum, muhtemelen alacaklarina karsilik serbest birakirlar.

Ayrica Tarik Camdal'la yapilan fesihe iliskin aciklama yapildi mi? Para vermis miyiz ayrilirken?

Sorman hata. Son kuruşuna kadar alıp gitti Tarık.

100 kere yaptin su sakayi komik degil sal artik

2 oldu.. napalim siyirdik.. kac gündür yaziyorum kafa darma duman oldu.. sacmaliyor insan dogal haliyle.. transferleri yapalim bak nasil normale dönüyor.. bu kadarini hor görme ustad..
millet ayda 70 defa Yarrahminbashinin resmini paylasiyor birsey yok.. biz ayni sakayi 2 defa yapiyoruz ouuwwwwww .. olmaz öyle :(
biraz tolerans lütfen.. bu durum baska durum

neyse isin ciddiyetine dönelim.. cift forvet alirsak ve bunun biri bildigimiz golcü santrafor olursa.. o halde Caicedoya raziyim.. bir Elmander rolüne üstlenebilir bu durumda bence :)

Bunu hala açıklamamaları büyük skandal. Göndermek istenen iki oyuncuda bu sorun ortaya çıktı. Serdar ve Eren. Demek ki başka oyuncuları da göndermek istesek beni 1 yıllık param var içeride denecek. Gerçekten bu büyük skandal. Hala hiçbir taraftar da hashtag açmıyor oyuncuların maaşını neden ödemediniz diye.

Millet forvet diye kafayi siyirmis.Bu kadar alacagi varsa coktan tek tarafli fesih hakki olmasi lazim.O zaman hem bedava giderdi hem de alacaklarini odemek zorunda kalirdik.Demek ki bahsedilen kadar alacaklari yok.Birileri yalan soyluyor.Zamanla kokusu ortaya cikar.

Donk oynadığı taktirde sözleşmesi otomatik uzatılacak. Donk'la sözleşme feshi yapılıp yabancı orta saha transferi yapılabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt