Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar programlarda futbolcularin artik maasi yatiyor diye hava atiyorlardi,simdi Serdar ve ereni yalanlari yüzlerine vurulmamasi icin ya takimda tutacaklar yada bonservisini bonservis bedeliyle satilmis gibi gösterecekler
Eren olsun Serdar olsun hic kizmaya gerek yok,yabancilar paralarini alirken adamlar bir birbucuk yildir Para almamis,Tek laf etmediler,fenerede bile gitseler basarilar dilerim

Asla yapılmamalı. Donk'un Arap Yarımadası'nda piyasası vardır diye düşünüyorum. Severler onlar böyle siyahi topçuları. Hiç yoksa en azından 3-4'e gönderilebilir yazın.

3-4 milyon mu? Hiç sanmıyorum. 3-4 m'luk bir şey yapmadı Donk. Ki elimizdeki en iyi stoperi o kadara gönderemiyoruz 33'lük yarım sezon katkı sağlamış Donk'u nasıl gönderelim? Aklıma yatmadı o.

Ama benim Ankaragücü maçında da net gördüğüm orta sahada pasör, oyunu açacak teknik bir isme ihtiyaç var. Ndiaye bu tarz oyuncu değil. Selçuk temposuz. Bir tane dinamik ve pasör orta sahaya ihtiyacımız var.

21605089-1341-4E60-BC0B-3F6358AF6A61.webp

Öyle GSliyim böyle GSliyim diyorsan getir yardim et

Ben size bir şey diyeyim mi bu yönetim hiçbir oyuncunun parasını yatırmadı kesin. Bütün paraları gelir olarak gösterdiler sırf 5 dönem üst üste zarar gösterilemez kuralından dolayı. Çünkü o da sınırda dikkat ettiyseniz. 2 küsür milyon lira dediğiniz para çok düşük bir para. Sınıra getirmek için çok uğraşmışlar. Bence gelen tüm para gelir olarak gösterildiği için futbolcuların maaşları ödenmedi. Ekonomiden anlayan birisi yorumlayabilir mi? Olabilitesi var mı bu söylediğimin? Yoksa ben Serdar ve Eren'in alacak haberlerinden sonra çıldırdım da ondan dolayı mı bunları uyduruyorum?

Bana da sanki taraftari kiskirtmamak icin bu yalana siginiyorlar gibi geliyor.Alacagi olabilir ama bir yillik alacak cok fazla.Eger bu durum gercekse takimin en az yarisinin iceride alacagi var demektir.Bu forvet alinmamasindan daha buyuk rezalet.

Belhanda'nin para almadan oynadigini zannetmiyorum. Muhtemelen yabancilarinki odeniyordur, Turklerinki gecikiyordur.

Beyler biranda kesildi Alan, Tetteh ruzgari farkindamisiniz? Kacirmis oldugum bir duyum veya yonetimden bir bildirimmi var? En son hatirladigim bizim otobuscu Alan yakin falan diyordu

ben 14 milyonun büyük kısmının maaşlara gittigini düşünüyorum kim bilir kaç aydır ödemiyo aciz herifler

Bugün bir haberde Rodrigez'in ilk taksidi olan 4 milyon euronun Hızır gibi yetiştiği, ocak maaşlarının bu parayla ödeneceği yazıyordu. Haklı olabilirsin.

Zaten biz bu kadroyla Göztepe'yi yenersek bir de üstüne forvet gelirse zaten önümüzde kimse duramaz. Ama olay sadece Göztepe değil. Deplasmanlardan o kadar korkuyorum ki sıradan bir taraftar olarak Başakşehir'in ikinci yarıda Arena hariç bütün maçlarda favori olmasına rağmen bizim için ne Göztepe ne Alanya maçında biz favoriyiz diyemiyorum. Pato, Alan, Tetteh'in 3'ü birden de gelseydi bu değişmeyecekti bende. Çünkü oynanan deplasman oyununun forvet ile izah edilecek bir tarafı yok. Bu durum nasıl düzelecek bilmiyorum. Gerçekten bilmiyorum.
Haklısın kardeşim. Fakat Fatih hocam devre arası deplasman maçlarında muhakkak geliştirdiği taktikler bulunuyordu. Takım belli ki kondüsyonerle birlikte daha dirençli hale gelmiş görünüyor. Belhanda nın olmayışı soeunmuş gibi duruyor ama Donk Fernando ve Ndiaye ile orta saha daha dirençli olur. Ndiaye 8 numara oynar. Onyekuru yu da forvette oynatacak diye düşünüyorum. Yönetim Serdar daki açıklamalarını transfer dönemin de yapsa bu kadar tepki olmazdı diye düşünüyorum.

Caicedo felan erenin affedilmesini ön hazırlığı felan olabilir mi ?

Al forvetini sok, sok gözüne gözüne.

Demek istiyorum sana Apo.

Haklısın kardeşim. Fakat Fatih hocam devre arası deplasman maçlarında muhakkak geliştirdiği taktikler bulunuyordu. Takım belli ki kondüsyonerle birlikte daha dirençli hale gelmiş görünüyor. Belhanda nın olmayışı soeunmuş gibi duruyor ama Donk Fernando ve Ndiaye ile orta saha daha dirençli olur. Ndiaye 8 numara oynar. Onyekuru yu da forvette oynatacak diye düşünüyorum. Yönetim Serdar daki açıklamalarını transfer dönemin de yapsa bu kadar tepki olmazdı diye düşünüyorum.
Ağzını sil bal damlıyor renktaş. Umarım dediğin gibi şöyle 3-4 deplasman üst üste rakipleri üst üste koyar çükeriz da bendeki bu her deplasmanda rakibi favori görme fobisi gider. Ama bunun sadece bende olmadığını biliyorum. Benim gibi milyonlarca deplasman fobisi olan Galatasaray taraftarı vardır illa ki.

Belhanda'nin para almadan oynadigini zannetmiyorum. Muhtemelen yabancilarinki odeniyordur, Turklerinki gecikiyordur.

Muhakkak yabancilarin sozlesmelerine daha ozen gosteriliyordur.Yine de herhangi bir oyuncuya 1 yillik alacak birakilmaz.M.Cengiz daha once alacaklari odedik demisti.Yalan soylese bile kar yaptigimizi acikladigimiz bir donem bu kadar alacak olmasi mantikli degil.

Hicam deplasman olayi fizik gucten ziyade psikolojik. Takim siniyor, isyan eden oyuncu yok. Mevcutlari suclamak icin soylemiyorum, bu kisilik/karakter meselesi. Oyun lideri degil isyaniyla mental olarak liderlik edecek adam lazim Melo/Emre benzeri (ama benzeri kesinlikle onlarin seviyesinde olmalarini istemem sahsen!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt