Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apooo 16 milyonu yedin mi apoooooo

Aslında Tetteh 'i 8 mil.€ bonservis ile alsak Onyekuru 'nun bonservisi için 10 mil.€ ödesek elimizdeki tüm parayı bence en doğru şekilde kullanmış oluruz

Muslera
Mariano-Maicon-Marcao-Nagatomo
Fernando
Emre-Belhanda
Feghouli-Tetteh-Onyekuru

​
Hem sadece şimdi değil önümüzdeki sene de kullanabileceğimiz bir kadro olur. Mariano/Maicon/Fernando gibi adamlar satılırsa yerleri doldurulur yoksa bence bu kadro ile 19/20 sezonunda da mücadele edebiliriz ...

apo tüm parayı dünya yıldızları getirecek kadar katlıyacam diye rulette kaybetti heralde açıklamaya çekiniyor olmalılar

Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar: ''Bonservis bedeli olmadan Serdar Aziz, Galatasaray'dan çıkmıyor. Böyle bir arzumuz da yok. Galatasaray'ın açıklaması normal bir açıklama. Bir futbolsever olarak söylüyorum Serdar Aziz değerli bir oyuncu''

Canatar: "Ya tamamen gündemden kaldıralım ya da bitelim' dedim. Daha önce belirttiğimiz rakamdan dolayı sözleşme sona erecekti. Fakat yönetim bugün açıklama yaptı. Galatasaray, Serdar'ı serbest çıkartmıyor. Bu konular süreç isteyen konular. Türkiye'de çok zor konular."

Canatar: "Biraz da yorgunum. Profesyonel konular için de herkes statik planlarını doğru yapmalı. Ben, bu konularda Galatasaray Kulübü ile karşı karşıya geldim. Biz 'bu kulüpten memnun değiliz diyerek kulübe gitmedik' Her futbolcu gibi Serdar da tatile gitti."

Canatar: "Devre arası transfer dönemi, benim sorumluluğum Serdar'a kulüp bulmak. En masum insan Serdar Aziz'dir."

Polat cok basarili bir baskan degildi ama cengiz özbekle filan karsilastirmak sacmalik,90li yillarda o efsane kadronun temelleri atilirken futbol subesi sorumlusuydu,canaydinla Gelen sampiyonlukta ipler onun elindeydi,bam üclüsü,keitanin yerine pino,topalin yerine cana,stancu gibi yanlislari oldu ama haldun üstünele kewell Baros nonda meeira elano Transfer bütcesini polat Vermisti

ulan Pato icin ne sevinmistim lan. O yaptigi dribblingleriyle orgasm olacaktim valla üzüldüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt