Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar'ı kadroda tutarak hem kendimize hem serdar'a yazık ederiz.

Fenere vermicem diye 3 milyon Euro zarara uğramak başarı falan değil bunu da başarı gibi açıklıyorlar resmi siteden
niye yazık edelim
3 mac sonra affedilir cıkar topunu oynar aslanlar gibi

Moses'i gösteriyor, duygularını anlamak mümkün değil diyor yorumcu. Lan ne olacaktı kendini mi kesecek adam geldi parasını alıp keyfine bakacak. Ligde kalsa primi var :D

Almasınlar zaten onu yav külli Sonuç hüsran olur ?
Apo 10 oyuncuyla görüşüyoruz demişti.
Bu 4.-5. oyuncu herhalde (Alan - Pato - Tetteh)
10. sıradaki adamı düşünmek bile istemiyorum. :D

Şaka bir yana, ben ligin geri kalanında Sinan denen hımbılı izlemek istemiyorum. (Kimse istemiyor tabii)

Bu saatten sonra birazcık hızı veya gücü olan bi Afrika'lı forvete fit olacağım sanırım. O reddeye geldi.

Serdar Aziz'in eger ödenmemis parasi varsa hemen ödesinler. Fener'de cikarsin 4 milyon euroyu versin bonservis olarak. Islem tamamdir.

31 Ocaktan önce bunu Fenere gönderirlerse hain ilan edilip taşlanmalıdır yönetim. Çok net.

Serdar şu Fenerbahçe'ye gidip küme düşme mücadelesi verecek.

Bu Serdar herhalde FB'liymiş. Başka açıklaması olamaz çünkü. Ulan başka takım mı kalmadı FB'den başka. Küme düşmeme mücadelesi verecek takıma gidilir mi. Verecekleri para da bizden alacağı paranın aynısı + 1M imza parası diyorlar.
Bari Rusya'ya, Arap ülkelerine filan git hiç olmazsa tepki çekmezsin. Futbolu bıraktığında en azından GS'lı Serdar diye anılırsın. Temiz yıllık 4-5M da alırsın hem...

Fenerbahçe küme düşerse yayın haklarındaki pastada toplam tutarda azalma olur mu? 3 büyüklerden biri olması, ligin değer olarak yüksek takımlarından olması, yayının azalacak olması vs. Toplam geliri düşürür mü acaba?

Skrtel 2-4 maç ceza alacak. Serdar'a daha çok ihtiyaçları var. fb önündeki maçları kazanamazsa ciddi strese girecek. Bence Serdar'ı çok güzel kitleyebiliriz bunlara. Etik falan hikaye, bu zamana kadar yaptıklarını biliyoruz.

Serdar'a bonservis veren yoksa satmayin,kadro dışı bırakıp surundurun.
Seneye sözleşmesi bittiğinde kimse 1.,5 sene top oynamamış stopere 200 bin euro üstü para vermez.
Emekli olur ve bizden alacağı 3 milyon ile yetinmek zorunda kalır.

Idmanli haliyle bile sürekli sakatlık yaşayan ve pozisyon hatası yapan bu hain 1.5 sene tAkımla idman yapmazsa vücudu tam pert olur.
Futbol hayatı biter.
Aç manageride kimseden komisyon alamaz elinde patlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt