Koray Saner
Sarı Üye
- 18 Ocak 2019
- 130
- 72
- 223
haftaya bunlara bide malatya koyarsa ozaman izleyin şamatayı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güldük eğlendik yeter nerde l.n transfer ![]()
Zamaninda sana koydugum gibiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!duyar duymaz geldım
fenere koymuslar sanırım doğru mu?
Ümraniye iyi takım değil karşısındaki 3.lig takımı ..
duyar duymaz geldım
fenere koymuslar sanırım doğru mu?
vay kral hoş geldın. 359 kez forumu bıraktım ama sunuda soylyım temalarından sonra artık yuzun olmaz bırakmassındır sanıyordumZamaninda sana koydugum gibiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!

Birakta millet su forvetsizlikte en büyük eğlence fenevbahce geyigini yapsın. Milletin eğlencesine mani olmayin3. Lig takımı dediğin takımı Saracoglunda çok uzun yıllardır yenemediğimizi, bu sene de kendi sahamızda yenemediğimizi hatırlatmak isterim.
Bu Umraniye bu işi basardı.. Bizim yapamadığımızı yaptı.. Ustelik 2 macta da yenerek.. Helal olsun..
Arkamdan kahpece vurdugun mesajlari aliyorum hala.vay kral hoş geldın. 359 kez forumu bıraktım ama sunuda soylyım temalarından sonra artık yuzun olmaz bırakmassındır sanıyordum
ayrıca en son orhan hocam linnes ve ben koymustuk sana![]()
normaldir reis arkadan sert vururumArkamdan kahpece vurdugun mesajlari aliyorum hala.
Stefan Johansen zu Mener ( beinSport )
en azindan adamlar forvet aliyor gibi..
bizde is yapmazdi yalniz !
Senin beni kahpece vurman cok koydu acikcasi. Benim yorumlarimla gurur duyardin hep.normaldir reis arkadan sert vururum