Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdarı zorunlu satın alma opsiyonu ile verelim hem bütçeyi yazın kullanırız hem de fenerin işine gelir win-win.

Ayrıca işin şakası bir yana fenerin düşmesini istemem ligin değeri zaten yerlerde. Bjk de iyice şımarır bu durumda. Bilmiyorum nasıl düşünüyorsunu ama Başakşehirin böyle şişirilip fenerin yerine konmaya çalışılınması hiç hoşuma gitmedi benim başakşehir daha itici geliyor bana.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih hoca pato yu çok istiyormuş ne yapıp edip alın şu adamı mutlu edin vasifsizlar

halen gurur duyuyorum senınle. fakat durduk yere linnes mevzusundan kinlendin bana dalaştın.
yoksa futbolun duayenısın halen gözumde bu asla değişmez.
Bak futbolun duayeni olarak sana hemen durumu özetliyim gitmeden sen dillendirirsin.

- Ozan Kabaktan fena kazik yedik, saf taraftar Serdar icin baski yapacagina o cocuk icin yapmaliydi, ama hep beraber 'Türkiyeden bir oyuncuya daha fazla vermezler denildi' (De Jong 90 milyona transfer oldu)
Ozan fena yetenekli mal Stuttgarta gitti

- Pato icin lobby yapmaliyiz ligi yokeder

- Tetteh kazik gibi duruyor fazla izlemedim ama hisslerim o yönde

- Marcao stoper partneri yüzünden her an patlayabilir, yazik olacak cocuga yoksa aslinda fundamentali iyi olan stoper

- Marianoyu göndermek isteyen her kulüp her taraftar malin önde gidenidir, adamin komple bir takim kadar beyni var

Benim içimden bir ses geç de olsa içimize sinen 2 forvet alacaklar diyor. En kötü derin gs el atar olaya 2 adam aldırır bu camia bunu kaldıramaz yoksa.

Takimizim olmazsa olmazlari

- Mariano
- Feghouli
- Fernando
- Onyekuru
- (Emre Akbaba)

Özellikle ilk 3 isim zaman zaman fizik durumlarindan dolayi elestirilse de agir sacmaliyor bazilari. Bu adamlara mac icinde iyi dikkat edin, yaptiklari kosular, verdikleri paslar bu lig icin cok üst düzey. Tüm rakibin belini kiriyorlar kisaca.

Bunun türü ne muhabbet mi yoksa kanarya mı :D nasıl da belli ederler kendilerini :D

Bana bak.. Gecmiş yıllarda yazdığın bir mesajı unutmadım.. Bu tur mesajlara devam edeceksen muhatabim değilsin.. Seni banlıyorum..

Fikrime fikir ile karsılık verecek her renkdasa saygım var.. Bunun dışında ima yolu ile de olsa kuş, kanarya diyenler kustur, kanaryadır.. Ulan eski yazdıklarımı oku once.. Bu takımın benim için ne ifade ettiğini anlarsın.. Neyse soyadı saygılı olup saygısız insanlar muhatabim değildir. Yuru git..

Bak futbolun duayeni olarak sana hemen durumu özetliyim gitmeden sen dillendirirsin.

- Ozan Kabaktan fena kazik yedik, saf taraftar Serdar icin baski yapacagina o cocuk icin yapmaliydi, ama hep beraber 'Türkiyeden bir oyuncuya daha fazla vermezler denildi' (De Jong 90 milyona transfer oldu)
Ozan fena yetenekli mal Stuttgarta gitti

- Pato icin lobby yapmaliyiz ligi yokeder

- Tetteh kazik gibi duruyor fazla izlemedim ama hisslerim o yönde

- Marcao stoper partneri yüzünden her an patlayabilir, yazik olacak cocuga yoksa aslinda fundamentali iyi olan stoper

- Marianoyu göndermek isteyen her kulüp her taraftar malin önde gidenidir, adamin komple bir takim kadar beyni var
ozan için yanılıyorsun çoğunluk kazık yediğimiz konusunda aynı fikirde. tek sorun onun sözleşmesine gecen yıl madde koyan şahıs kımse onda. cocuk patlama yapınca talıpler gelıncede maddeyı kaldırmadı. kendınce haklıdır.

adı gecen oyuncularla alakalı parayı bastırıdğında alamayacağın ısım yok suan ha sıkıntı bızım ayarsızlar parayı basarken nekadar basacaklar onu bılemıyoruz bakarsın korkarlar hıc basmazlar kalırız oyle yıne.

linnesi solda oynatmazsak şansızlığı mariano o halde. bılıyorsun bızım savunmada ozanında yeteneği olsada geriden topu oyuna sokarken sıkıntı yasıyorduk mariano ıle bi çare bulmaya çalısıyoruduk.

marcaoyu cidden beğeniyormusun sen? bomba dersin diye tahmin etmiştim

Takimizim olmazsa olmazlari

- Mariano
- Feghouli
- Fernando
- Onyekuru
- (Emre Akbaba)

Özellikle ilk 3 isim zaman zaman fizik durumlarindan dolayi elestirilse de agir sacmaliyor bazilari. Bu adamlara mac icinde iyi dikkat edin, yaptiklari kosular, verdikleri paslar bu lig icin cok üst düzey. Tüm rakibin belini kiriyorlar kisaca.

Yuto?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt