Sedat Görür
Aslan Üye
- 7 Şubat 2013
- 9.603
- 1.566
- 1.168
Transfer yapan tüm takımlardan nefret etmeye başladım. Barca, İnter, Roma, Rizespor, Balıkesir Baltok dahil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoaaaaaaaayda
söyleyin dincere alan + patoyu getirtirsinallahına kurban reis
bu alemde reis
Sebahattin reis
senden başka reis
biz istemeyiz
pazara değil
mezara geliriz
biliyorsun reis
HEP SENİNLEYİZ!!
allahına kurban reis
bu alemde reis
Sebahattin reis
senden başka reis
biz istemeyiz
pazara değil
mezara geliriz
biliyorsun reis
HEP SENİNLEYİZ!!
hoaaaaaaaayda
aynen sana da yedirelim diyor
Ozan o maddeyi kaldirmadigi icin üzüldüm, beni üzdü cocuk. O maddeyi kaldir, 20 koy en azindan. 20ye gidecen diye birsey yokki, yine 15e gidersin, rahat o ederin var yani.ozan için yanılıyorsun çoğunluk kazık yediğimiz konusunda aynı fikirde. tek sorun onun sözleşmesine gecen yıl madde koyan şahıs kımse onda. cocuk patlama yapınca talıpler gelıncede maddeyı kaldırmadı. kendınce haklıdır.
adı gecen oyuncularla alakalı parayı bastırıdğında alamayacağın ısım yok suan ha sıkıntı bızım ayarsızlar parayı basarken nekadar basacaklar onu bılemıyoruz bakarsın korkarlar hıc basmazlar kalırız oyle yıne.
linnesi solda oynatmazsak şansızlığı mariano o halde. bılıyorsun bızım savunmada ozanında yeteneği olsada geriden topu oyuna sokarken sıkıntı yasıyorduk mariano ıle bi çare bulmaya çalısıyoruduk.
marcaoyu cidden beğeniyormusun sen? bomba dersin diye tahmin etmiştim
aynen sana da yedirelim diyor
Aklıselim yorumun için teşekkürler.Hepimiz transfer istiyoruz tamam ama allah askina yönetime bu sekilde baski yapip adamlari panik sekilde transfer ettirmeyin.
Bakin isterse son gün gelsinler ama Alan veya Pato yada ikisi birden gelsin yeter. Simdi gidip korkudan Tettehye gömerler, Caicedo fln konusuluyor.
Alan cok kacak oynayan birine benziyor ama fark yaratir. Pato dagitir ortaligi.
Aslinda #AlanVePatoIcinInancimizTam diye seslensek yönetime belki bu transferler icin bastirirlar bir daha.
suleyman rodop
@SuleymanRodop
Eren Derdiyok , transfer edilmek istenen( ben inanamıyorum böyle bir hata yapacaklarına) Lazio lu Caicedo nun yanında ronaldo gibi..aman ha..
Kesinlikle 2 side alınacak durumda şu an alanı klubu düşünmüyor zaten patonun klubude battı batacak kesin ayrılacak ordan bu fırsat kacmaz düzgün bir yönetim olsa şu anda zevkle haftasonu nu bekliyorduk.Hepimiz transfer istiyoruz tamam ama allah askina yönetime bu sekilde baski yapip adamlari panik sekilde transfer ettirmeyin.
Bakin isterse son gün gelsinler ama Alan veya Pato yada ikisi birden gelsin yeter. Simdi gidip korkudan Tettehye gömerler, Caicedo fln konusuluyor.
Alan cok kacak oynayan birine benziyor ama fark yaratir. Pato dagitir ortaligi.
Aslinda #AlanVePatoIcinInancimizTam diye seslensek yönetime belki bu transferler icin bastirirlar bir daha.
Sonucta 8 aydir bekliyoruz. Ne kalmis surda? Son günler panik yapmamak lazim.Aklıselim yorumun için teşekkürler.