Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer yapan tüm takımlardan nefret etmeye başladım. Barca, İnter, Roma, Rizespor, Balıkesir Baltok dahil.

Dubaiye kadar gidip omar al salahı getirseydiniz bari makina gibi golcü adam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

güldük
eglendik

ama özümüze dönelim;

FORVETTTTTTTTTTTTTTTTT

ozan için yanılıyorsun çoğunluk kazık yediğimiz konusunda aynı fikirde. tek sorun onun sözleşmesine gecen yıl madde koyan şahıs kımse onda. cocuk patlama yapınca talıpler gelıncede maddeyı kaldırmadı. kendınce haklıdır.

adı gecen oyuncularla alakalı parayı bastırıdğında alamayacağın ısım yok suan ha sıkıntı bızım ayarsızlar parayı basarken nekadar basacaklar onu bılemıyoruz bakarsın korkarlar hıc basmazlar kalırız oyle yıne.

linnesi solda oynatmazsak şansızlığı mariano o halde. bılıyorsun bızım savunmada ozanında yeteneği olsada geriden topu oyuna sokarken sıkıntı yasıyorduk mariano ıle bi çare bulmaya çalısıyoruduk.

marcaoyu cidden beğeniyormusun sen? bomba dersin diye tahmin etmiştim
Ozan o maddeyi kaldirmadigi icin üzüldüm, beni üzdü cocuk. O maddeyi kaldir, 20 koy en azindan. 20ye gidecen diye birsey yokki, yine 15e gidersin, rahat o ederin var yani.

Ama kulüp yine iletisim kuramadigi icin cocugu kacirdik.

Marcaoyu daha önce hic izlemedim. Oyuncularin halinden anlarim genelde potansiyellerini. Marcao belki üst düzey stoper olamaz ama dedigim gibi stoper olarak fundamentali iyi olan bir adam.
Hem iyi oyun kuruyor hem tekm hamleli olmasina ragmen iyi müdahele yapabilir. Ama bizim takimda cok elestirilecegini düsünüyorum.

Iyi bir stoperle, mesela Ozan gibi yetenekle, iyi ikili olabilirdi. Simdi her iki stoper patlayabilir görüntüsü veriyor.

Hepimiz transfer istiyoruz tamam ama allah askina yönetime bu sekilde baski yapip adamlari panik sekilde transfer ettirmeyin.

Bakin isterse son gün gelsinler ama Alan veya Pato yada ikisi birden gelsin yeter. Simdi gidip korkudan Tettehye gömerler, Caicedo fln konusuluyor.

Alan cok kacak oynayan birine benziyor ama fark yaratir. Pato dagitir ortaligi.

Aslinda #AlanVePatoIcinInancimizTam diye seslensek yönetime belki bu transferler icin bastirirlar bir daha.

Hepimiz transfer istiyoruz tamam ama allah askina yönetime bu sekilde baski yapip adamlari panik sekilde transfer ettirmeyin.

Bakin isterse son gün gelsinler ama Alan veya Pato yada ikisi birden gelsin yeter. Simdi gidip korkudan Tettehye gömerler, Caicedo fln konusuluyor.

Aslinda #AlanVePatoIcinInancimizTam diye seslensek yönetime belki bu transferler icin bastirirlar bir daha.
Aklıselim yorumun için teşekkürler.

Kesinlikle 2 side alınacak durumda şu an alanı klubu düşünmüyor zaten patonun klubude battı batacak kesin ayrılacak ordan bu fırsat kacmaz düzgün bir yönetim olsa şu anda zevkle haftasonu nu bekliyorduk.

Pato yu zaten kendi menajeri bize önermiş şu transferi bile bitiremediler

Bu Rodop’a ağır konuşacağım en sonunda. En başından beri söylüyorum yönetimin sözcülüğünü yapıyor bu adam. Son yazdığı da taraftarı Eren’e razı etmeye yönelik tamamen.
Abv.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt