- 30 Ağustos 2009
- 30.535
- 20.734
- 2.763
Çin de oynayan adam Türkiye liginde oynamak istemiyormuş galiba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sözlesmeli oldugu kulüp batsin da göreyim üc kagitciyi. bizim teklif ettigimiz parayi dünyada baska bir kulüp teklif etmez buna.pato türkiye liginde oynamak istemiyormus (trtspor) ulan adama sormazlarmi pato önceden bilmiyormuymus türkiyede oynamak istemedigini o zaman neden a.albayrak ile görüssün.
19 yıl önce Rosicky'yi 14.5 milyon euroya satmışlar onun haricinde 10 milyon euro ve üzeri satışları yok.Veli Yiğit: "Tetteh'in menajeri Galatasaray'a "8 M€'ya bu iş biter" diyor. Dubai seferi olumsuz sonuçlanınca Prag başkanı aranıyor. Pazarlıklar yapılıyor. Prag başkanı diyor ki; "Siz benimle ilk kez konuşuyorsunuz. 10 M€ nakit isterim ve pazarlık yapmam" diyor."
Bugune kadar kimi 10 milyona sattiniz lan
aynen basgan gstvde de uyuzdum ben bu adama.miy miy konusuyor yahu, hic birseyi begenmiyorsun diyen olabilir ama trt'de daha iyi moderatörler var.
Çinde oynayan buradada oynar. Ek olarak pato menajer onerisi. Dupeduz anlasamadilarpato türkiye liginde oynamak istemiyormus (trtspor) ulan adama sormazlarmi pato önceden bilmiyormuymus türkiyede oynamak istemedigini o zaman neden a.albayrak ile görüssün.
Niye istemesin takımda 4 tane hemşerisi var teknik heyet te brezilyalı efsanesi tafo var ula para için cine gitmiş adam Türkiye mi gelmiyecek gelmezse sebebi bu olamaz boş bir haberpato türkiye liginde oynamak istemiyormus (trtspor) ulan adama sormazlarmi pato önceden bilmiyormuymus türkiyede oynamak istemedigini o zaman neden a.albayrak ile görüssün.
Marega denen hayvanı çok isterdim.Yok mu portekiz liginde bi forvet. Porto,benfica,sporting dışındakiler satma konusunda rahatlar
Pato olmadi
Alan olmadi
Tetteh olmadi
Defrel olmadi
Kownacki olmadi
Caicedo olmadi
Ferreyra olmadi
Babayi alacagiz gibi duruyor
sürekli böyle robot gibi duruyor, detone gibi sanki ne bileyim bir canlilik yok adamin yüzünde. bilmem anlatabildim mi ama televizyonda bunun gibisini daha önce görmedim trt spor'da falan. cok kasiliyor mudur nedir anlam veremiyorum bu adama.aynen basgan gstvde de uyuzdum ben bu adama.
2013 de twiterda dönen muhabete ınanmamıstım gstvyı acmıstım ve kara haberı bu herıfın ağzından duymustum![]()
aynen basgan gstvde de uyuzdum ben bu adama.
2013 de twiterda dönen muhabete ınanmamıstım gstvyı acmıstım ve kara haberı bu herıfın ağzından duymustum![]()
TRT Spor'da Volkan Yılmaz der geçerim.miy miy konusuyor yahu, hic birseyi begenmiyorsun diyen olabilir ama trt'de daha iyi moderatörler var.