Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çin de oynayan adam Türkiye liginde oynamak istemiyormuş galiba.

pato türkiye liginde oynamak istemiyormus (trtspor) ulan adama sormazlarmi pato önceden bilmiyormuymus türkiyede oynamak istemedigini o zaman neden a.albayrak ile görüssün.
sözlesmeli oldugu kulüp batsin da göreyim üc kagitciyi. bizim teklif ettigimiz parayi dünyada baska bir kulüp teklif etmez buna.

Veli Yiğit: "Tetteh'in menajeri Galatasaray'a "8 M€'ya bu iş biter" diyor. Dubai seferi olumsuz sonuçlanınca Prag başkanı aranıyor. Pazarlıklar yapılıyor. Prag başkanı diyor ki; "Siz benimle ilk kez konuşuyorsunuz. 10 M€ nakit isterim ve pazarlık yapmam" diyor."

Bugune kadar kimi 10 milyona sattiniz lan
19 yıl önce Rosicky'yi 14.5 milyon euroya satmışlar onun haricinde 10 milyon euro ve üzeri satışları yok.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

miy miy konusuyor yahu, hic birseyi begenmiyorsun diyen olabilir ama trt'de daha iyi moderatörler var.
aynen basgan gstvde de uyuzdum ben bu adama.
2013 de twiterda dönen muhabete ınanmamıstım gstvyı acmıstım ve kara haberı bu herıfın ağzından duymustum :(

Pato : imkansiz bence
Alan: kulübünün daha transfer icin zamani cok neden satsinlar ?
Tehteh: daha prag tehteh gorselli tweet atti onu da gec.

Kim gelir derseniz son gün menajer önerisi bir çöp gelir iste. Benim artik beklentim yok. Asıl cile yazin baslayacak. 3 ay gecmez. O yüzden mayista bu yönetim hemen gitmeli ve yerine normal bir yönetim gelmeli.

penaranda ve mousette de razıyım.hem ikisine nasıl hayır denebilir?mousset çok iyi potansiyel.penaranda bütün takımı ileri tasıyabilir.2isini kiralasınlar,müthiş olur

pato türkiye liginde oynamak istemiyormus (trtspor) ulan adama sormazlarmi pato önceden bilmiyormuymus türkiyede oynamak istemedigini o zaman neden a.albayrak ile görüssün.
Niye istemesin takımda 4 tane hemşerisi var teknik heyet te brezilyalı efsanesi tafo var ula para için cine gitmiş adam Türkiye mi gelmiyecek gelmezse sebebi bu olamaz boş bir haber

Veli Yiğit: “Pato bonuslarla birlikte 7 milyon Euro’luk teklifi reddetti.”

Oha .k

Pato olmadi
Alan olmadi
Tetteh olmadi
Defrel olmadi
Kownacki olmadi
Caicedo olmadi
Ferreyra olmadi

Babayi alacagiz gibi duruyor

Pato ya tşk ederiz.
Alan tşk ederiz..
Tetteh tşk ederiz..
Defrel tşk ederiz..
Kownacki tşk ederiz..
Caicedo tşk ederiz..
Ferreyra tşk ederiz..

Ama transfer dönemi kapansın birilerinin sülalerine toptan tşk edecez..

aynen basgan gstvde de uyuzdum ben bu adama.
2013 de twiterda dönen muhabete ınanmamıstım gstvyı acmıstım ve kara haberı bu herıfın ağzından duymustum :(
sürekli böyle robot gibi duruyor, detone gibi sanki ne bileyim bir canlilik yok adamin yüzünde. bilmem anlatabildim mi ama televizyonda bunun gibisini daha önce görmedim trt spor'da falan. cok kasiliyor mudur nedir anlam veremiyorum bu adama.

miy miy konusuyor yahu, hic birseyi begenmiyorsun diyen olabilir ama trt'de daha iyi moderatörler var.
TRT Spor'da Volkan Yılmaz der geçerim.
Kıçından element uydurma konusunda Ertem ile yarışır. İnsanda hiç mi gurur olmaz yav. Hadi onu geç, Kaya Ç., Volkan Y. gibi adamlar devletin kanalında çalışıyor. YUH!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt