Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11.22.63'ü az önce bitirdim, hala forvet gelmemiş.

Mini dizi önersenize şu gariban fakıra .
muhtesem olmus değilmi reis. kitapta gecmıse daha fazla gidip geliyordu sapkalı deli adamı daha fazla analız edıyorduvs ama cidden muhtesem bısey

ne diyonuz lan yine
index.webp
karı adamın kariyerini bitirdi yav.kıvanc falan kız gibi kalır yanında

annie hall ı izledin mi
bugun tekrardan izledim başyapıt resmen
yok reis woody allen fılmı hıc ızleme şansım olmadı desem yalan olmaz.
bugun önerılerde gordum bakarım bende mutlaka.
bu aralar batmanın gotham dizisini izliyorum. yorumlar kotuydu ama baya sardı benı

Aramizdaki fenerlilere sunu demek istiyorum eger musade varsa :

CIKTIM TASIN USTUNE

Fiyatlar kazık turist ciker hepsi hanzo içmediğin iki suya 14 tl alıyorlar ortaya bir ufak tabak patates getirdi 25 tl double patates yazmış. Marina da starbucks da pelinsular berkecanlar toplanmış snap çekiyor.
Alaçatı bin basar Çeşmeye en azından fiyatlar pahalı olsa bile yazıyor

valla hocam benim hatun Çeşmeli, ne zaman oraya gitsem mekanlarda kazik yeriz diye Burger King'e gidiyoruz da kumrucu lafi acilinca sorayim dedim belki ucuza duzgun bir yer bulurum diye :D olmadi Alacati'ya gotururum artik ne yapalim

hakan ural mı o? sibel hanım napmıskı kendısıne
bi zamanların ünlü mankeni karahan çantay.sibel canla bunun kasedi mi ne vardı ya hakan uralla ayrılmıstı bu yüzden.sonra karahan çantay yurt dısında kaldı yıllarca.sibel canın çevresi karagümrükten ve mafyayla da alakası vardı sanırım.yıllarca cocuk tehdit edildi dönemedi diye biliyorum.ama 3 sene önce dönmüş,ankarada üniversitede devam ediyodu eğitimine

Takimin 17de sirada kume dusecek adam gscde takiliyor.

Neyin kafasi bu yav

Bu fenerlilerin hepsi boyle salakmi anlamadim

muhtesem olmus değilmi reis. kitapta gecmıse daha fazla gidip geliyordu sapkalı deli adamı daha fazla analız edıyorduvs ama cidden muhtesem bısey

2 günde bitirdim valla hatta doyamadım bir de gidip delilleri yok eden FBI ajanının mahkemedeki savunmalarını izledim.:asd:

''Sadie'' <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt