Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.108
- 4.562
- 1.198
Adamin biri fenere kufur etmis bizde acaba trabzonsporlumu diye dusunuyorduk sayin cund.ne diyonuz lan yine
Olamaz boyle birsey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamin biri fenere kufur etmis bizde acaba trabzonsporlumu diye dusunuyorduk sayin cund.ne diyonuz lan yine
muhtesem olmus değilmi reis. kitapta gecmıse daha fazla gidip geliyordu sapkalı deli adamı daha fazla analız edıyorduvs ama cidden muhtesem bısey11.22.63'ü az önce bitirdim, hala forvet gelmemiş.
Mini dizi önersenize şu gariban fakıra .
ne diyonuz lan yine
annie hall ı izledin mimuhtesem olmus değilmi reis. kitapta gecmıse daha fazla gidip geliyordu sapkalı deli adamı daha fazla analız edıyorduvs ama cidden muhtesem bısey
hakan ural mı o? sibel hanım napmıskı kendısıneEkli dosyayı görüntüle 39091karı adamın kariyerini bitirdi yav.kıvanc falan kız gibi kalır yanında
Yuvaya dönme vakti diyoruzne diyonuz lan yine
Niye imza attirmadin reyis.Valla son üç ayda bir ben arfayi gördüm birde Marcus thuram ve Ikoko yu.
Artık barlara gitmiyorum pilavlı sohbet, ağlama geceleri filan takılıyorum.
Yuvaya dönme vakti diyoruz Ekli dosyayı görüntüle 39092
yok reis woody allen fılmı hıc ızleme şansım olmadı desem yalan olmaz.annie hall ı izledin mi
bugun tekrardan izledim başyapıt resmen
Fiyatlar kazık turist ciker hepsi hanzo içmediğin iki suya 14 tl alıyorlar ortaya bir ufak tabak patates getirdi 25 tl double patates yazmış. Marina da starbucks da pelinsular berkecanlar toplanmış snap çekiyor.
Alaçatı bin basar Çeşmeye en azından fiyatlar pahalı olsa bile yazıyor
pek mini dizi sayılmaz ama 11.22.63 dekı gıbı aksiyonu olan flashforward dizisi var. tek sezon.11.22.63'ü az önce bitirdim, hala forvet gelmemiş.
Mini dizi önersenize şu gariban fakıra .
bi zamanların ünlü mankeni karahan çantay.sibel canla bunun kasedi mi ne vardı ya hakan uralla ayrılmıstı bu yüzden.sonra karahan çantay yurt dısında kaldı yıllarca.sibel canın çevresi karagümrükten ve mafyayla da alakası vardı sanırım.yıllarca cocuk tehdit edildi dönemedi diye biliyorum.ama 3 sene önce dönmüş,ankarada üniversitede devam ediyodu eğitiminehakan ural mı o? sibel hanım napmıskı kendısıne
Kardes senin hataysporlu olmadigin ne malum? Bizi mi yiyon gece gece?
muhtesem olmus değilmi reis. kitapta gecmıse daha fazla gidip geliyordu sapkalı deli adamı daha fazla analız edıyorduvs ama cidden muhtesem bısey
Çok damar yerimden girdilee fenerli dedilee bana bütün kinimi kustumBurkay ne yapti yaw![]()