Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvet olsa da olmasa da zaten Göztepede puan kaybedeceğimizi düşünüyorum. Şu an öyle bir hava var ki kazansak dahi tepkiler büyüyecek.

Şu FB de olmasa ne yapcaz. Fener küme düşmesin ama düşecek gibi 3,5 atsinlar sezon sonuna kadar. Bunlar gelecek sene içinde bol bol para harcar kepenk kapatırlar iyice

Ultraslan kadar sisirilmks bidon taraftari yoktur.

Sabah aksam bizim icin xe koy diye taraftari uyutuyor stadda.

Arkaya dusuncede heyya ultraslan diye zirliyorlar.

2 3 zibidiye reyis diyip gotleri havada kalkip geziyorlar.

uA Niye Bu kadar tepkisiz kaldi anlat renkdas ciddi soruyorum yani sorumun arkasinda provokatiflik filan yok?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
????
tapatalk_1548318251581.webp

burada sucuk atanları da
1 gün olsun stadta takımına destek verirken deplasmanda destek verirken görmedik :)))))

sanal tepkiler cok etkili olmuyor sadece anlık,asıl tepki statta olmalı ki geç kaldık onun için.

Merhaba çilenin son haftası... fenerin sezonu gibi transfer sezonu geçiriyoruz resmen bu sezon...

Bariyerlerimiz bol olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunlar güzel ve Hos Böyle olmali zaten.

Ama özellikle Resmi Siteden yayinlanan belkide tarihimizin en utanç verici açiklamalarindan biri olan Bariyer açiklamasina tepkisiz kalmasi Bana garip geldi renkdas. Haksizmiyim?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
her şeye açıklama yapalım o zaman
grubun büyükleri twitterda açıklama yaptılar konu hakkında
şu an olan biten bir şey yok biz tepkimizi verdik bitene kadar gelmezse transferler
tribünde görürler tepkiyi

Profesyonel düsünün biraz, 5 gün kalmıs transfer döneminin bitmesine, simdi ua yönetime istifa diye yüklense kime yarayacak bu. Zaten adamlar 10 gün önce hafiften gözdağı verdi daha ne bekliyorsunuz? Yönetim simdi istifa etse 5 günde yerine kim gelip transfer yapacak, cocuk aklıyla düsünmeyin. Ultraslanın su an sessiz kalması doğru, ayın 1’inde tatmin edecek bi transfer gelmezse o zaman bizden cok onlar yüklenecek

sadece 1 adam alalım eli ayağı düzgün 1 FORVET başka bir şey istemiyorum diğer eksikleri de almayın ya sadece 1 forvet alın bu kadar bu kadar...

Profesyonel düsünün biraz, 5 gün kalmıs transfer döneminin bitmesine, simdi ua yönetime istifa diye yüklense kime yarayacak bu. Zaten adamlar 10 gün önce hafiften gözdağı verdi daha ne bekliyorsunuz? Yönetim simdi istifa etse 5 günde yerine kim gelip transfer yapacak, cocuk aklıyla düsünmeyin. Ultraslanın su an sessiz kalması doğru, ayın 1’inde tatmin edecek bi transfer gelmezse o zaman bizden cok onlar yüklenecek

Taraftar tepkisi belli bir yere kadar. FT eğer meşaleyi yakarsa ancak öyle yönetim gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt