Furkan Yünlü
Tecrübeli Üye
- 23 Haziran 2017
- 6.142
- 4.969
- 823
Forvet olsa da olmasa da zaten Göztepede puan kaybedeceğimizi düşünüyorum. Şu an öyle bir hava var ki kazansak dahi tepkiler büyüyecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uA Niye Bu kadar tepkisiz kaldi anlat renkdas ciddi soruyorum yani sorumun arkasinda provokatiflik filan yok?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
????uA Niye Bu kadar tepkisiz kaldi anlat renkdas ciddi soruyorum yani sorumun arkasinda provokatiflik filan yok?
Aynen ama mevcut durumumuzla göztepenin açıklarını değerlendirecek bir forvetimiz. Sinan göztepe stoperlerine kucak dansı yaparŞampiyonluk gitti zaten forvet olsa yenerdik gözgözü
her şeye açıklama yapalım o zamanBunlar güzel ve Hos Böyle olmali zaten.
Ama özellikle Resmi Siteden yayinlanan belkide tarihimizin en utanç verici açiklamalarindan biri olan Bariyer açiklamasina tepkisiz kalmasi Bana garip geldi renkdas. Haksizmiyim?
kanıtlasanaBelesh bilet alip heryere gidenlere selam olsun.
Profesyonel düsünün biraz, 5 gün kalmıs transfer döneminin bitmesine, simdi ua yönetime istifa diye yüklense kime yarayacak bu. Zaten adamlar 10 gün önce hafiften gözdağı verdi daha ne bekliyorsunuz? Yönetim simdi istifa etse 5 günde yerine kim gelip transfer yapacak, cocuk aklıyla düsünmeyin. Ultraslanın su an sessiz kalması doğru, ayın 1’inde tatmin edecek bi transfer gelmezse o zaman bizden cok onlar yüklenecek