Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acaba bugun yüzde kaç aldık Alan ve Tetteh'i?
Git ultraslan baskani bozuntusu herife soyle tez zamanda buyuk bir tepki koymazlarsa onlari doverimciddi cevap veriyorum
stoklarımız var hala sucuğumuz bittiği vakit
twitterdan şov yapıcaz
bence sizler bizi boşverip büyük Galatasaray taraftarı olarak tepkinizi koyabilirsiniz
Sinan neden banlandı?
31. a kadar 100 de 96 olabilir ama ondan sonra da evrakların yetişmeme ihtimali büyük olabilir
Piyasa deger kaybetti su an yuzde 15 civarinda,vucudun yalnizca 1 uzvu ve ona bagli 2 degerli parcaya denk geliyorAcaba bugun yüzde kaç aldık Alan ve Tetteh'i?
tmmGit ultraslan baskani bozuntusu herife soyle tez zamanda buyuk bir tepki koymazlarsa onlari doverim
100 tane gscimbomlu 10000 tane dover bence
Bi mesajını görmüştüm ondan olabilir. Bütün foruma gerizekalı demeye getirmişti o mesajlaYonetime sormak lazim cezali listesi yayinlanmiyor artik
Ben sorunca istersen yanina yollayalim dediler
Gectigimiz senelerde garenta degilmiydiGalatasaray Futbol Takımı'nın forma sırt sponsoru MOOV by Garenta oldu.
Kaç yaşındasın?Git ultraslan baskani bozuntusu herife soyle tez zamanda buyuk bir tepki koymazlarsa onlari doverim
100 tane gscimbomlu 10000 tane dover bence
Yok rtaş o kadar da değil? Yazın maicon feghouli satılıp muriqi alınır forveteGitti bizim paralar. Yaza da bütçe kalmayacak sadece bu sezon değil seneye de forvetsiz kaldık bu yönetim sayesinde arkadaş cildirmamak elde değil.
Maicoun'u kim ne yapsın? Bunlar Fegi satsa satsa 4'e anca satar onla da dediğin Muriqi'yi bile alamazlar net.Yok rtaş o kadar da değil? Yazın maicon feghouli satılıp muriqi alınır forvete
23Kaç yaşındasın?