Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juventus Caceresi aliyormus

diyagonal Dış Haberler | Diego Godin, Inter ile yıllık 4.5 milyon euro'dan 2 yıllık anlaşmaya vardı ve gizlice sağlık kontrolünden geçirildi. Bu ücret bonuslarla birlikte 6 milyon euro'ya kadar çıkabilir. Inter ayrıca sözleşme uzatma opsiyonuna sahip

vallahi helal olsun adamlara.
büyük iş başarmışlar.
bizim çomar anca ona buna teşekkür etsin.

ciddi cevap veriyorum
stoklarımız var hala sucuğumuz bittiği vakit
twitterdan şov yapıcaz

bence sizler bizi boşverip büyük Galatasaray taraftarı olarak tepkinizi koyabilirsiniz
Git ultraslan baskani bozuntusu herife soyle tez zamanda buyuk bir tepki koymazlarsa onlari doverim

100 tane gscimbomlu 10000 tane dover bence

Daha öncede belirtmiştim.Yarın ki Göztepe maçını Allah ın izni ile alırsak yapılamayan transferler için tepkiler biraz zayıflar." Ki dua ediyorum böyle olsun" transfer için biraz daha zaman kazanılır ve hocamızın istediği 2 forvet gelirse kaybedilen bir şey olmaz futbol açısından.. Bütün bunları yazarken de aklıma şu geliyor. Maalesef beceriksiz yönetim yönetim yönetim.

Bu saatten sonra transfer olmaz. 1 aydır konuşulan adamı alamayan , modeste muhabbettinde saçmalama. Yazık ne denir ki.

FT bile duyumculara inanmayın diyor, çünkü adam kendi yöneticisine inanmıyorki..

Ben anlamıyorum arkadas.

Gitti bizim paralar. Yaza da bütçe kalmayacak sadece bu sezon değil seneye de forvetsiz kaldık bu yönetim sayesinde arkadaş cildirmamak elde değil.

Galatasaray Futbol Takımı'nın forma sırt sponsoru MOOV by Garenta oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt