Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eleke bizim icin nimet olur

g.....n sallamasyon haberlerle nobete zehir salmayalim.

Bakalim Terim ne diyecek yarin.

Yarin belli olacak hersey, Hoca net konuscak bence.

Arkadaş yok mu PL de alt sıra takımlarında yedek kalmış ve istenmeyen bir forvet tutun getirin işte iş yapmama ihtimali yok.

Durumunu hiç iyi görmüyorum Sergi.

Ekli dosyayı görüntüle 20237

şu şurda bi dursun.sene sonu görüşelim.semihin kendi kalesine attıgı golden sonra da dans ediyodu.sonra kazıgın büyüğünü yediler totoya.fotograftaki topçunun fernando olması da ayrı güzel.yavsak apaçi bugunun yarını da var.
bu son dk gol yedigimiz genclerbirliği maçından sonra quaresmanın mesajına yapılmıs bi yorum.sence burda fernandoyu kastetmem neden?çünkü hislerim kuvvetli..bjk maçından kaç hafta önce yazmısım bu mesajı.sonra o fernando bjkye gol attı.
ben cok haberci rüya gördüm geçen sezon Galatasarayla ilgili.o üstteki mesajı yazdıktan sonra bjk maçından önce fernandoyu bizimkilerle gülerken ve fatih hocanın üzerinde 1453 istanbulun fethi tişörtünü görmüştüm.bu zafer demekti ve şampiyonluk.

ama pato rüyası cıkmayacak,yazdıgım için.zaten önemli bi durum da degil.alt tarafı transfer

Suan anlastiklari gorustukleri kimse yoktur buyuk ihtimal pato tamamen oyalamak icin alan da yalan oldu. Yazin oldugu gibi cornelius ayarinda menejer onerisi gelir onu alirlar taraftar korkusundan o da cop cikar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt