Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Habere bak "Başakşehir, takımdan ayrılmak isteyen Adebayor için Galatasaray dışında gelecek tekliflere olumlu yaklaşacak ".Bizi kimlerin diline düşürdüler şerefsiz yönetim

Blessing Eleke demek :unsure: severiz gelsin black mamba ...

96817_998_2018914151234327.jpg
Allah askina 6 ay bunun icinmi bekledik ? Koltuk degnekli Bonyi tercih ederim.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne kadar berbat yönetildiğimiz sadece Serdar olayına bakınca anlaşılıyor.

3-5 tane ergen sosyal medyada tepki gösterdi diye verdiği karardan vazgeçer mi lan?

Kararınız doğru veya yanlış size göre doğru geliyor ki bu işi yapıyorsunuz. Madem öyle taraftardan korkup geri çekiliyorsunuz. Defolup gidin. Her yönetim aynı aciz, vasıfsız, basiretsiz.

Şimdi Terim’e medya aracılığıyla affetmesi için baskı oluşturacaklar.

Normalde yüzüne bakılmaması gereken, müzmin sakat ve sakar oyuncu kıymete bindi. Defolup gitsin, Tolga gitti de ne bok oldu.

Allah askina 6 ay bunun icinmi bekledik ? Koltuk degnekli Bonyi tercih ederim.

Reis ısrarla anlamadığın konu şu burada Eleke 'yi isteyen adamların hiçbirisinin ilk tercihi Eleke/Tetteh filan değil. Ama yok işte alınmıyor görmüyor musun ?

Sanki önümüze Agüero 'yu koyuyorlar da biz beğenmeyip Eleke/Tetteh filan gelsin diye mi ısrar ediyoruz ?

arkadaslar twitterde tt yapılanlara asılmayın...susan yönetimden para yeyip ses cıkarmayan güya taraftar olupta keselerini düşünen ultraaslanlara saldirin bence....bizide işin içine cekiolar basaksehiri sampiyon yapacaklar....
EĞER UYANMASSANIZ COK GEC OLACAK...ADAMLAR DERBİİ MAÇLARİNDA KAREOGRAFİ YAPACAKLAR YİNE AMA GÖSTERMELİK.......AKLINIZ VAR İSE ULTRAASLANİ HEDEF ALİN...PARA KONUSUYOR BUNDAN ADINIZ GİBİ EMİN OLUN

TWİTERDA GÜCÜ OLAN SU ULTRAASLANLAR DENEN SATİLMİŞLARİ HEDEF ALSİN BİR SEFERDE...BAKIN OZAMAN NE OLUO İZLEYİN

Aynen izlemissindir luzern macini eminim :D sahi sen tolga cigerciyi falanda poh pohluyordun nasil bir vasat sevici oldugunu unuttum.

Evet fena bulmuyordum, halen bulmuyorum. Gecen sezon ilk yarinin en iyi oyuncularindan di. Boka bagladi hemen yollansin dedim.

Neyse JANSSENNNNNNNNleri istemeye devam aslan parcasi ?‍♂️ Oynamayan adamlari alalim: neticede “isim” + sacma sapan Maas+bonservis+ Verim yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt