Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 milyonu ********************* edecekler. Yazın 0 bütçeyle 6-7 transfer yapmaya çalışır artık yeni yönetim. Abv bariyerine bilmem ne yaptıklarım.

Eleke, tetteh ten çok çok daha iyi her anlamda. Bir kere hem daha hızlı hem daha bitirici hemde daha olmuş.bir yapısı var.

[QUOTE="ha bu arada dostum.. ad soyad bitişik olması kurallara aykıdırı..

[/QUOTE]
Kardeşim çok teşekkür ederim. Ne bileyim üye olurken kabul etmişti anlamadım bende. Aslında ben 10 senelik üyeyim aslında ama eski mailin iptal olmuş sanırsam şifre mi felan da hatırlamıyorum yeni açmıştım :) Teşekkürler.

Basketbola sponsor gelmis nihayet

Arkadaslar akbilspor arkasina devleti aldi hakemlerde onlardan yana....Onlari sadece iyi oyun yıkar ........bize dusen tek sey bu hassas dönemde altyapıoyuncu denemeleri ile gecmez....seveni kadarda sevmeyeni var inşallah kadroyla oynamaz
o imparatordediğiniz adam

Herhangi bir olumsuz veya saçma sapan açıklama falan da yok ki şöyle güzelce sövsek. Stres bağımlısı olduk resmen. Belirsizlik insana koyuyor.

görsel olsa daha iyi olurdu ama isim olarak gerçekten iyi :tbr:
A7A0F478-5905-41AC-8B5D-356E92477AF1.webp

Arkadaslar akbilspor arkasina devleti aldi hakemlerde onlardan yana....Onlari sadece iyi oyun yıkar ........bize dusen tek sey bu hassas dönemde altyapıoyuncu denemeleri ile gecmez....seveni kadarda sevmeyeni var inşallah kadroyla oynamaz
o imparatordediğiniz adam
hayirdir sen imparator demiyor musun hocamiza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt