Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray’ın Göztepe karşılaşması kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: Fernando Muslera, Mariano Ferreira, Maicon Roque, Ahmet Çalık, Selçuk İnan, Sinan Gümüş, İsmail Çipe, Martin Linnes, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Ömer Bayram, Henry Onyekuru, Fernando Reges, Semih Kaya, Emre Taşdemir, Marcos Teixeira, Muğdat Çelik, Sofiane Feghouli.

yine genclere sans veriyoruz ho

forvetsizlikten beyin kanaması geçireceğim

Terimi kanser edecek bu yonetim. İdmanlarda hep gulen adam sinir dolu

Yine yeniden N'Jie!

Alan ve Pato transferlerinde Dubai'den eli boş dönen Galatasaray, rotasını yeniden Fransa'ya çevirdi.

Fanatik'in haberine göre; sarı kırmızılılar, Marsilya’nın Kamerunlu forveti Clinton N’Jie için Fransız ekibiyle yeniden temas kuracak.
Njie, caicedo, Janssen ohh. Coplere boyle kaliriz iste

Değerli arkadaşlar lütfen özel mesaj yolu ile de bana bir şey sormayın. Rica ediyorum. Bir söz verdim ve sözüme sadık kalacağım. Kim gelecek kimler gelecek bende sizin gibi buradan öğreneceğim. Lütfen Rica ediyorum. Özel mesaj göndermeyi bırakın. Sizler gibi bende merak içerisindeyim. Sadece şunu belirtmeliyim gelen yok. Bir daha da lütfen sormayın.

Şöyle çapsız kaynak paylaşıp insanların sinirlerini hoplatmayın küfür istemiyorsanız.

beklenen haber geldi kapattık semih kaya ile transferi

giphy.gif

tweet sahibine...

Forvet,forvet diye nicesine sarıldım
Ortalandı mı top bam diye vuran zenci aradım
Ronaldo istemedik alt tarafı bir transfer aradık
Vaveylalarımız transfer transferdi sadece ama
Eren var dediler kıstılar sesimizi
Top diye oynadılar hepimizi

forvetsiz şampiyon olma başarısını da gösterirsek ,yönetsel anlamda yapılmamış kepazelik kalmamış ama buna rağmen şampiyon olma başarısını göstermiş bir takım olarak tarihe geçeceğiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt