Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle çapsız kaynak paylaşıp insanların sinirlerini hoplatmayın küfür istemiyorsanız.
capture-20190125-160745.webp

Beyler Ben daha fazla dayanamiyorum. Hepinizi çok seviyorum:
Sizler dogdunuz gün gelip haber verenlerin . Yeter be yeter. Duygularimizla Bu kadar oynama hakkiniz yok. Biz taraftar olarak herzaman üzerimize düseni yapiyoruz. 6 aydir bir forvet alamadiniz. Yine güvendik yine alamadaniz. Onun yerine gidip saçma sapan oyuncularin son güne
9301e25eae6e0ae82705c8c2e4d1b58f.jpeg
Bir becerdiginiz yok tursulari. gidin artik yeter be. Beyninizdeki nöronlarin arasindaki pikometrik bosluga . Simdi gidin birbirinizin yeter

67758a1412f8d4b87edc93335bd36f2f.jpeg

Sizi çok seviyorum GSC elveda

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Allah sizin hakkaten belanızı versin ne diyelim artık ya

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elekeyi beğendim tettehi göre daha topa hakim oyuncu

su adebayoru getirin bari arkadas. bizim takima cuk diye oturur. hicbirsey yapamiyorsaniz bunu yapin. iliskilerinizi kullanin

Yaşanan gelişme sonrası menajer Özkan Doğan, konu ile ilgili NTV'ye konuştu.

Alan adına görüşmeleri yürüten Doğan, Galatasaray'ın farklı bir menajer üzerinden transferi gerçekleştirmek istediğini söylerken, "Eğer Alan o menajer aracılığıyla transfer olsaydı, FIFA kurallarına göre para cezası alacaktı. Çünkü oyuncunun temsilciliğini biz yapıyoruz. Son 1 aydır tüm görüşmelerde yer aldık. Transfer sonuçlanma aşamasına geldi. Ancak Galatasaray'ın transferi Brezilyalı bir menajer üzerinde yapmaya çalışması görüşmelerin tıkanmasına neden oldu." dedi.

Özkan Doğan, Alan'ın para cezası ödemek istemediğini ve transferin gerçekleşmesi için sarı kırmızılı kulüp ile yeniden masaya oturabileceklerini sözlerine ekledi.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transferler yapılacak çöp de olsa yapılacak. Ona şüphe yok inşallah alan falan olur

Komplo teorileri sevmem ama iki forvet gelmezse veya vasat göstermelik forvet gelirse cengiz ve albayragin yakin gecmiste ve gelecekte ihale filan aldilarmi bakmak lazim,hatta Transfer dönemi kapandiginda yeni sponsor,borc yapilandirma icin kredi filan olabilir

Gsc bi şehit daha verdi allah belasını versin bu yönetimin

Tavsiyem ipten saptan kaynaklara inanıp sinirlerinizi zıplatmayın. Biri der 3 kap gelecek öteki der transferi kapattık. Hepsi boş beleş adamlar.

forvetsiz kendi sahanda oyle boyle yenersin ama deplasmanda onde top tutmak lazim. son vurusu iyi golcu lazim. deplasmanda 8 gol atmisiz. 1 ini rakip atmis. 2 si duran top.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt