Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.948
Forvet almazlarsa kan alır taraftar bu mal yönetimden
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fatih terim hangi akla hizmet bu apoyu transferin icine soktu. iyi giden isi bozar bu herif
Adam gibi adamlarda bugün.Beyler Ben daha fazla dayanamiyorum. Hepinizi çok seviyorum:
Sizler dogdunuz gün gelip haber verenlerin . Yeter be yeter. Duygularimizla Bu kadar oynama hakkiniz yok. Biz taraftar olarak herzaman üzerimize düseni yapiyoruz. 6 aydir bir forvet alamadiniz. Yine güvendik yine alamadaniz. Onun yerine gidip saçma sapan oyuncularin son güneBir becerdiginiz yok tursulari. gidin artik yeter be. Beyninizdeki nöronlarin arasindaki pikometrik bosluga . Simdi gidin birbirinizin yeter![]()
![]()
Sizi çok seviyorum GSC elveda
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sanırım yarın gece forumda küfür edilmesine 7 dk izin vereceğim.

Sanırım yarın gece forumda küfür edilmesine 7 dk izin vereceğim.
bizim baskan fatih terim suan. mustafa cengiz fasulyedirFatih Terim sokmadı ki başkan soktu.
Nasil yok? 14 veya 15 milyon civari para olmali15 milyon yok zira ahboid
bizim baskan fatih terim suan. mustafa cengiz fasulyedir
aldigi oyuncular sayesinde sampiyon olduk ve hic biri nerdeyse elimizde patlamadi ve kar bile yaptik. ayrica aldigi oyunculara o paralari vermezsen türkiyeye gelmezler zaten. sana mustafa cengiz gibiler layik iste.