Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvet almazlarsa kan alır taraftar bu mal yönetimden

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sukru hanedar denilen zibidinin hangi transfer surecini basarili bir sekilde kapatmistirki?

Beyler Ben daha fazla dayanamiyorum. Hepinizi çok seviyorum:
Sizler dogdunuz gün gelip haber verenlerin . Yeter be yeter. Duygularimizla Bu kadar oynama hakkiniz yok. Biz taraftar olarak herzaman üzerimize düseni yapiyoruz. 6 aydir bir forvet alamadiniz. Yine güvendik yine alamadaniz. Onun yerine gidip saçma sapan oyuncularin son güne
9301e25eae6e0ae82705c8c2e4d1b58f.jpeg
Bir becerdiginiz yok tursulari. gidin artik yeter be. Beyninizdeki nöronlarin arasindaki pikometrik bosluga . Simdi gidin birbirinizin yeter

67758a1412f8d4b87edc93335bd36f2f.jpeg

Sizi çok seviyorum GSC elveda

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adam gibi adamlarda bugün.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Forvet kombinasyonlarini dusunuyorum

Dl7rtmOVsAEkBi6

Sanırım yarın gece forumda küfür edilmesine 7 dk izin vereceğim.

Bi tane Kaan Tevezos vardı. Forumda gördüğüm en güzel küfür destanı ona aitti. Allah rahmet eylesin

millet gezegene ucak yolluyor, yasanacak yer arasinlar diye, bizim yonetim 8 ayda 1 tane forvet getiremedi ********************* yerinde.

Bugünde transfersiz günü bitirdik. Yarın da muhtemelen puan kaybettıgımız de agır küfürler ederek banned serime devam ederim. saygılar..

Avrupadan suan golcu almak zor kimse iyi oyuncusunu vermez verirlerse de yuksek bonservis isterler. Brezilyada lig arasi var gidip brezilyadan arjantinden bi forvet kapmamiz lazim.

aldigi oyuncular sayesinde sampiyon olduk ve hic biri nerdeyse elimizde patlamadi ve kar bile yaptik. ayrica aldigi oyunculara o paralari vermezsen türkiyeye gelmezler zaten. sana mustafa cengiz gibiler layik iste.

Belhanda'ya 4 milyon vermezsen Türkiye'ye gelmez mi diyorsun, veya Eren'e 2 milyon vermesen gelmez miydi? Ayrıca alınan adamların geri dönüşü zor gibi zararla satacağız çoğunu. İşi bilen adamlar yapıyor sözleşme işini boş yapma bence, Fikret Orman senelerdir nasıl beceriyor bu işi belli. Şu an kötü durumdalar kısmen de başka biri gelseydi Demirören döneminden sonra batığın ötesinde bir durumdalardı, maksimum işi yaptı yapabileceği. Ayrıca aptal aptal konuşma derim, tutup senelik 4 milyon verip 2.-3. sınıf oyuncuyu değil Abdurrahim bizim köşe mahalledeki bakkalda getirir. Transfer başarısı değil bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt