Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkiler sportif direktöre maaş vermemek için kendileri transfer işlerini halletmeye çalışıyor. Araya menejer sokuyorlar beceremedikleri için. Menejerler transferden komisyon istiyor ve transfer sonuçlanmıyor. 3 ün 5 in hesabını yaparak profesyonelce çalışmak istemezsen çakallar başına üşüşüp payını almak istiyor böylece. Göksel Gümüşdağ durumu özetlemek için güzel laf sokmuş. Cümleler yanlış değil, 'doğrusu' için bir şey söyleniyor. Göksel Gümüşdağ'a kızacağınıza bizim yanlış yönetim anlayışına kızın. Su içmeyip 1 lira para biriktiren zihniyetle olmaz. Adam akıllı işini yapacaksın, 3 ün 5 in hesabına baka baka geleceği yakıyorlar farkında değiller.

Sportif direktor ile menejerin alakasi yok. Cenk ergun zamani yapilan transferlerde 8m euro menejer komisyonu odemisiz. Ustune de 40m bonservis odedik. Alanda da bizim turk menejerlere para odememek icin tafarelin tanidigi brezilyali menejer araya sokmusuz olay bu. Herkese yetki verince 2 tarafta komisyon istiyor bizimkiler de vermek istemiyor. Diger dediklerine katiliyorum.

zor zamanından klübü yalnız bırakmaz demiş, rijkard kovulduktan sonra kabul etmedi adnan polatın teklifi onu söylüyorum
sen niye Galatasaraydan bi habersin ya,hiç bi bilgin yok olanlar hakkında.antudakiler gibi yalandan şeyler okuyup onlara mı inanıyosun

ulan
adam demiş ki gsyi zor zamanında yalnız bırakmaz
diyorum ki bıraktı
ne anlatıyon sen hala

Bırakmak ne demek kafan basmıyor mu senin.. Bırakmak bir işe başlayıp yarım bırakmaktır sen adamın hiç gelmediği bir dönemden bahsediyorsun..
Adam sen her gel dediğinde gelmek zorunda mı var mı böyle dünya? Belki kendini takım için hazır hissetmedi o dönem..
Hala fatih terim gibi bir adamın böyle saçma şeylerle eleştirilmesine tahammülüm yok bu adam ne yapacak size yaranabilmek için.. Ota boka nem kapıp hemen terimi hain ilan etme derdindesiniz

Sevindim Serdarin sikecilere gitmeyecek olmasina. Zaten milli takımın banko stoperini (bedavaya) rakibine vermek ihanetten baska birsey olmazdi.

Adamada bosuna okadar kufur ettik. Helallik almak lazim :)

Sportif direktor ile menejerin alakasi yok. Cenk ergun zamani yapilan transferlerde 8m euro menejer komisyonu odemisiz. Ustune de 40m bonservis odedik. Alanda da bizim turk menejerlere para odememek icin tafarelin tanidigi brezilyali menejer araya sokmusuz olay bu. Herkese yetki verince 2 tarafta komisyon istiyor bizimkiler de vermek istemiyor. Diger dediklerine katiliyorum.

Her koşulda menejer payını alacaksa niye bu kadar tantana var o halde?

Bırakmak ne demek kafan basmıyor mu senin.. Bırakmak bir işe başlayıp yarım bırakmaktır sen adamın hiç gelmediği bir dönemden bahsediyorsun..
Adam sen her gel dediğinde gelmek zorunda mı var mı böyle dünya? Belki kendini takım için hazır hissetmedi o dönem..
Hala fatih terim gibi bir adamın böyle saçma şeylerle eleştirilmesine tahammülüm yok bu adam ne yapacak size yaranabilmek için.. Ota boka nem kapıp hemen terimi hain ilan etme derdindesiniz
aynen o dönem hazır hissetmeyip 3 ay sonra ünal aysalla göreve başladı :d

Demek serdar şikecilere gidebilmek için sezon sonuna kadar kadro dışı kalmayı kabul etmiş ha

Dubai'den boş dönen 2. Başkan Abdurrahim Albayrak ve futbol A takımı idari direktörü Şükrü Hanedar, takım ile İzmir'e gitmeyerek İstanbul'da kaldılar.. Demek ki transfer çalışmaları, gelişmeleri ve görüşmeleri İstanbul'da devam ediyor! Savaş Çorlu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

FFP den fazla anlayan üye varmi burda? Mesela 1 oyuncuyu yazin icin simdiden 1,2 milyona aliyoruz (ama takiminda yazina kadar geri kiraliyoruz ) ve simdi birden fazla para ödememek icin 5 mac yaparsa 800 bin bonus maddesi koyarsak, ve o 5 maci adam mart ayinda yaparsa, o 800 bin € bu sezonun bütcesindenmi gidiyor, yoksa yazinin bütcesindenmi?

Bu sezonun bütcesinden gidiyorsa, bence 2 tane öyle scout transferini simdiden yapmak ve oyuncularin yazin kadroya eklemek bence mantikli olur. Bütce yazin 0 dan basliyor diye hele

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt