Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın maçtan sonra hocanın öfkesini tahmin bile edemiyorum puan kaybı olursa topuna giydirecek bence

Göztepeyi kazara yenersek transferi bile kapatabiliriz, bu çojuklar aslanlar cibi oynuyor vs

Sigdursun yaşıyor mu???

O forvet gelmezse sanıyor musunuz o koltukta oturabileceğinizi. Bu resmen ihanettir.Olacak iş değil.

Fredrik Gulbrandsen
linnesin forvet versiyonu sözleşmeside bitiyor. Elmander etkisi yapar kaçırmamak lazım.

Yav arkadas sanki ronaldoyu messiyibtransfer etmeye calisiyorlar transferin son gunlerine kadar ugrasmalar falan
Ulan sizin selefleriniz Hagileri Drogbalari Sneijderleri getirdi lan
Siz alti ustu ortalama bir golcu alacaksiniz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yarın olası puan kaybında karışır ortalık hoca da çıkıp sövsün şunlara artık harbi yeter

bizimkiler neden bosta olan futbolcu getirmiyor ki .. hic yoktan iyi .. pazarliga bile gerek yok

Agbonlahor
Lacina Traore
Tardelli
...

al 2 tane sezon sonuna kadar sonra yine bakarsin..

beşiktaşın kocası rashad mohamed'i erzurum almış atar bunlara bi tane şimdi :D

Inanilir gibi degil, 4,5 transfer yapacagiz dediler ve 2 yada 3 Forvet alacagiz dediler. Saka gibi, Alan ile kesin anlasildi dediler 1 aydir ve son gunlerde hepsi yatti.

Bu yonetim cizgiyi asti, simdi ffp desen o bahanede yok. Peki simdi hangi bahanenin arkasina siginacaksiniz.

Okadar zormu bir Forvet getirmek, balottelli yada patoyu alacak gucumuzmu yok? Hemde fazlasiyla var, Drogba ve sneijder gibi yildizlar geldi bunlar mi gelmeyecek?

Becereksiz, karaktersiz ve serefsizsiniz. Bu taraftarin duygulariyla oynamak nedir? Unutmayin gecen sezon 50% taraftarin katkilariyla sampiyon olduk, bunuda kulaginiza kupé edin. Sonunuzda taraftar hazirlayacak. S.... Olup defolacaksiniz, bu camia sizlere fazla geldi

abdurrahim albayrak intihar etmese bari, transfer yapamazlarsa kafasına sıkar allah korusun ben tırsmıyor değilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt