Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ingiliz adami türkiyeye zor getirirsin. Onlar küme düsmemek oynayna takima gider ama türkiyeye gelmez genellikte.

iyi bir forvetimiz olsaydi muhtemelen;

-SL Gruptan cikardik
-kesin Sampiyon olurduk

Sampyion da olmazsak en az 50-60 Milyon EURO zarar edecegiz.

Yatacak yeriniz yok apo ve Cengiz. Dursun bu kulubu bile son senesinde sizden 10 Kat daha iyi yönetmis, ama olsun dursunu indirik sizi da indirecegiz, bunlar daha iyi günleriniz pislikler

Pato'ya Alan'a ve kuluplerine cok tesekkur ediyorum bizi cok iyi agirladilar

Yanlız ligin dibinde kran kırana bir mücadele var fener bu hafta tokadı yerse ligin dibine demir atar haftayada 3 puan alamazsa kümeye kadar gider bu iş,erzurum iyi takım olmuş forvet takviyesi ile daha iyi olur rize çok güçlendi akhisar iyi oynuyor fener mosesi almakla iyi etti bakalım kümeye bu takımlardam hangi 3lü gidecek ligin dibindeki küme mücadelesinde sıkı bir mücadele olacak Haydi fener kümede kal !

Charlie Austin alınabilirse çok iyi olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evren Turhan: "Dayanamadım Abdurrahim abiyi aradım, bana telefonda Evren uğraşıyoruz dedi. Galatasaraylılar sevinecek mi abi dedim, inşallah dedi amin dedi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Buradan Evren’e de çok teşekkür ediyorum. Kendisiyle çok güzel bir telefon konuşmamız oldu. Yapamayacağımız transferler hakkında bilgiler verdik. Allah’ıma şükürler olsun bugün de kimseyi alamadık.

Austin ile adimiz bir transfer doneminde daha aniliyodu yanlis mi hatirliyorum QPR zamanlarinda galiba

Günün anlam ve önemine ithafen...
IMG_20190125_224400.webp

Austin keşke olsa ... gerçekten şunu çok merak ediyorum. Tepkinin farkında mı acaba arkadaşlar bu adamlar ?

Austin buradaki stoperleri sırtına alır gezdire gezdire............gol atar ama ALAMAYIZ.Albayrak 'ın dediğine göre kendisiyle ve takımıyla aylar önce anlaştığımız oyuncuyu getiremedik austin i mi getireceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt