Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene farkla şampiyon olurduk ama başımızda dursundan kötü yönetim var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

05cc517a94.jpeg

yarın kaybedersek nedeni forvetsizlik değil belhandasızlık olacak

Kimse kusura bakmasin. Bu fatura sadece yonetime degil Hocaya ve Scout ekibine de yazar. Arkadas hic mi Brezilyada 20 22 yas araliginda oyuncu yok? Tutturmuslar Tetteh. Bu sene sampiyonluk gelmese hem yonetim hem Florya tumden degismeli. Yahu paramizla bile transfer yapamayacak miyiz?

Bırakalım şimdilik şu transfer işini. Alsada almasada Göztepe maçı bu yılın dönüm maçı. Forvet alacaklar veya al(a)mayacaklar. Zaten oynatamayacaklar. Maçı alırsak forveti de alırsak önümüz açık. Ama maçı alamazsak forvetin de bir anlamı kalmaz.

Kimse kusura bakmasin. Bu fatura sadece yonetime degil Hocaya ve Scout ekibine de yazar. Arkadas hic mi Brezilyada 20 22 yas araliginda oyuncu yok? Tutturmuslar Tetteh. Bu sene sampiyonluk gelmese hem yonetim hem Florya tumden degismeli. Yahu paramizla bile transfer yapamayacak miyiz?
Tamam

Bu insallah masallah amin ler yeni mi cikti transfer ile ne ilgisi var bu aciklamalarin insanlarla oynamayin

Kargalar Vagner Love ile yolları ayırmışlar.
Apo mutluluktan havalara uçuyordur.

Transfersizlikten devreler yandı galiba yönetime püskürteceksiniz. Artniyetliliğin lüzumu yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt