Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar durumu ve forvet transferi sorunu çok çok büyük skandallar. Bir ay önce her şeyi lehimize çevirebilecekken, şimdi her şeyi daha da berbat ettiler. Bu saatten sonra değil hastaneye kaldırmak, bu camia cenazeni de kaldırır, Cengiz. Burası Fenerbahçe ya da başka bi' kulübe benzemez. Koltuk birkaç boy büyük geldi, kabul edelim.

215679-1434646206.jpg

f1d6a620ae12d6f79ef2e30f94fecc26.jpg

Gulbrandsen joker olarak geliyorsa ok deriz. Diger forvet ama o zaman babayigit bir pivot forveti olmali. Gulbrandsenin yarim sezonluk maasi New York Red Bull da 360 bin $ brütmüs. Yani Salzburgda belki 400 bin falan net aliyordur. Bize gelirse maasida normalde nadir Marcao seviyesinde falan olur

Çarşamba günü kendisini Maslak’taki özel hastaneye oğlu Sarper Cengiz götürdü.. Ufak bir sorunu varmış sadece.. Bugün sapasağlam ..

Nevzat d.

Vay be Faruk kolpacısının takipci sayısı 700’lerdeydi 1700 oldu bir saat içinde.
Daha da artar. Buna prim yaptıran rdaşlarıma da diyecek bir şey bulamıyorum.

Ulan benim merak ettiğim bunlar Onyekuru'yu nasıl kiralayabildiler hemde Everton 'dan ?

Kesin Onyekuru 'nun menajeri ayarlamıştır bu işi yoksa bizim yönetim onu da eline yüzüne bulaştırırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt