Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
Alan dogru bi arada
3 aydır peşinden koşuyoruz. Madem kulübü izin vermiyor ne diye koşuyoruz Allah'ın abdurrahimii ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alan dogru bi arada
14 sonrası zaten sovtru dürüst video yokHocam video 2014 e ait
Ondan sonra doğru dürüst golü yok
Son üç senede 16 gol
Onun duyumu kolpa da sen kimsin derler adamaGS kongre uyesi Faruk Beyin paylasimini seveyim. Yok oyle bir durum, hic gaza gelmeyin ve henuz hicbir anlasma yok malesef.
Gelişmeleri aktarır mısın o zaman?GS kongre uyesi Faruk Beyin paylasimini seveyim. Yok oyle bir durum, hic gaza gelmeyin ve henuz hicbir anlasma yok malesef.
Genç, hızlı ve güçlü ama Kazmalık var vatandaşta bayainsallah tetteh olur .
neden kulüp ile anlastik diyor3 aydır peşinden koşuyoruz. Madem kulübü izin vermiyor ne diye koşuyoruz Allah'ın abdurrahimii ?
Terim Adam Eder (?)Charlie Austin diger Ingilizlere benzemez biraz manyaktir
Eminim kupa istiyordur
Kullanmaliyiz buyuklugumuzu gelsin sampiyon yapsin
beyaz olması yetmezbeyaz mi olmasi lazim ahbert
Hocam video 2014 e ait
Ondan sonra doğru dürüst golü yok
Son üç senede 16 gol
Hicbir anlasma yok hala ortada fakat kesin olarak iki adet alinacak.Gelişmeleri aktarır mısın o zaman?
Yenilmişiz
bu ne lan
Benim icin bir ruya olur ve bana kalsa hemen gelirim ama kucuk bir problemimiz var: kulubum beni birakmiyor. Bakalim ne olacak.
Adam baya uzgun
bence en gec seneye bizde. Ama o zaman da lazimmi isteBizim andavallar alana kesin gozuyle baktiklari icin alternatiflerinde gram asama kaydetmemislerdir
Alan oyle yada boyle bize imza atacak ama sonunda kaziklanacagiz
Belli ki ozandan gelen para cinlilerin gozunu acmis
Tum dunya kuluplerinin altina yatan herifler soz konusu biz olunca adam kesiliyor
Gerci transfer ekibinde cep herkulu sukru ve capsiz apo olunca hersey mustahak bize
Gönül en iyisini ister de ne halde olduğumuzun farkında mısın.austin i falan öpüp başımıza koymamız lazım bu saatten sonrahocam romantik davranmasak elimizde 1 forvet olsa inan şunların yüzüne bakmayız ama forvetsizlik yüzünden eleke falan kral olmuş piyasadaiglilendiğimiz hemen her oyuncu 2.seçenek olacak tarzda adamlar bana kalırsa